Вдигат сцената за Queen + Adam Lambert


Вдигат сцената за Queen + Adam Lambert

4773

Queen + Adam Lambert обещават на българските почитатели уникално изживяване, спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори.

Както MySound.bg нееднократно информира, шоуто ще се състои на столичния стадион "Георги Аспарухов" от 20.00 ч. на 23 юни, четвъртък, в афиша на фестивала "Арена Музика".

Стадионът със сигурност ще е изпълнен до краен предел с фенове от няколко поколения, които ще пеят с Адам Ламбърт, Брайън Мей и Роджър Тейлър класиките "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "We Are The Champions" и "I Want Тo Break Free".

В повече от 10 тира е събрана техниката за турнето на музикантите. Стартира и изграждането на грандиозната сцена с ширина над 20 метра, чийто покрив ще е над 16 метра. Очаква се работата да приключи в деня на концерта. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани и прожектори, поясняват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

В бекстейдж зоната зад сцената в сектор Г на стадион "Георги Аспарухов" започна изграждането на цял миниград. Тук ще са гримьорните на всеки от изпълнителите и на останалите групи, които участват във фестивала "Арена Музика" – румънците Grimus, британците Electric Pyramid и родната формация Jeremy?, която ще подгрява Queen и Adam Lambert и на изявите им в Полша и Румъния.  
 
Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като специалното им желание е подът във всяка от тях да е изцяло застлан с огромен килим, а на една от стените да има огромно огледало. Брайън Мей освен това е поискал ядки, органични плодове, разнообразие от сирена, зеленчуци, без хумус и пикантна храна и мармалад от портокали. Той ще пие шардоне и червено вино, както и сокове без захар. В гримьорната на Роджър Тейлър ще го очакват купа с плодове, най-вече банани, също уиски и вино. Адам Ламбърт държи на водка и енергийни напитки, ще похапва киноа и годжи бери.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17.00 ч. Първи на сцената малко след 18.00 ч. ще се качат Grimus. Час по-късно ще видим Electric Pyramid, а малко преди 20.00 ч. ще излязат и Jeremy?. Очакванията са Queen + Adam Lambert да поставят начало на грандиозното си шоу около 21.15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа.

Queen и Adam Lambert пристигат у нас на 22 юни веднага след концерта си в Букурещ. На летището ще ги посрещнат шест луксозни автомобила седан, които ще са на тяхно разположение по време на престоя им в България. Къде ще отседнат, се пази в пълна тайна. В същия ден идват и останалите три групи, включени в "Арена Музика".

Билети за фестивала цени от 70 до 140 лв. - от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички