Alexandra Stan пее за 11 години Вalkanika Music Television


Alexandra Stan пее за 11 години Вalkanika Music Television

4411

Румънската звезда Alexandra Stan ще пее за 11-тата годишнина на Balkanika Music Television.

Събитието ще се състои на 24 юни (петък) на площад Велбъжд в Кюстендил, където ще се проведе традиционният за града "Празник на черешата".

Alexandra Stan е сред най-актуалните изпълнители не само в страната си, но и далеч извън границите. Още с появата си на музикалната сцена и своя дебютен албум "Saxobeats" (2009) чаровната певица придобива международна известност и реализира милиони продажби по целия свят.

Следват още два успешни албума – "Unlocked" (2014) и "Alesta" (2016). Сред последните ѝ сингли публиката отличи "We Wanna" (дует с Inna) и "I Did It, Мama".Тя е пяла на една сцена със световноизвестни звезди като Enrique Iglesias и Shakira. Във Фейсбук има близо 3 500 000 последователи, а клиповете ѝ са с милиони гледания в YouTube. В кариерата си поп дивата има редица награди за най-добър изпълнител, най-добър албум, най-добра песен и световен пробив.

Румънската поп сензация е сред най-излъчваните артисти в ефира на Balkanika Music Television, която вече 11 години залага на модерни хитове от всички балкански държави и актуалните проекти на най-големите звезди на Балканите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички