Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 стартира от Русе днес


Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 стартира от Русе днес

5302

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 стартира днес с уникален сетлист с над 35 от най-добрите парчета в българските и световните класации.

Жителите и гостите на Русе ще могат първи да се насладят на зрелищния спектакъл с участието на Krisko, Pavell & Venci Venc, Михаела Филева, Атанас Колев, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Dara, Кристиан Костов, DJ Doncho и балет Nova. Всички те ще очакват своите фенове на площад "Свобода" в 20.00 ч.

Освен хитове в българските класации, меломаните в Русе ще могат да се потопят и в брилянтните кавъри на емблематични парчета на Justin Bieber, Era Istrefi и Beyonce в изпълнение на Кристиан Костов, Dara и Михаела Маринова. Но предстоят и много изненади - Кристиан и Dara ще представят и дебютните си самостоятелни сингли, а Pavell & Venci Venc’ и Михаела Филева ще грабнат публиката със своите чисто нови парчета.

Кулминацията на предстоящото музикално преживяване ще бъде достигната с появата на Krisko, който ще взриви публиката с изпълнение на 8 емблематични хита, сред които "Идеал Петрофф", "Било квот било" и "Шапка ти свалям". След него за първи път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 сексапилната румънка Lariss (на снимката) ще изпълни на живо най-големите си хитове, сред които и парчето "Dropping The Bomb", навъртяло близо 9 000 000 гледания в YouTube и за по-малко от три месеца.  

Следващите спирки на турнето са Варна, 5 юли, морската фиеста продължава на 8 юли в Бургас, следват Стара Загора, 12 юли, Пловдив, 15 юли и Благоевград, 15 септември. Големият финал по традиция ще бъде в София, а датата е 18 септември. Началото на всички концерти е точно в 20.00 ч., a шоуто във Варна и Бургас ще започне точно в 21.00 ч.

Какви изненади са подготвили звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016, плюс интересни новини и подробности - на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour (http://www.facebook.com/CCHappyEnergyTour)
както и на страницата на The Voice Оf Summer Tour (https://www.facebook.com/thevoicetour).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички