Спечели двудневна покана и meet and greet за Каварна Рок фест


Спечели двудневна покана и meet and greet за Каварна Рок фест

4421

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели Loud Concerts. Както е известно,  те по традиция организират "Каварна Рок Фест", чието тазгодишно издание ще се проведе на 2 и 3 юли.

Един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с двудневен пропуск за дългоочакваното събитие, а двама - да се срещнат с любимата си банда Therion и да получат автографи от Christofer Johnsson и неговите момчета.

Моля, посочвайте в мейлите си дали участвате за двудневния пропуск или за срещата с Therion.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Therion?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Kavarna

Очакваме до 10.00 часа на 1 юли, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Важно условие за всички желаещи да се срещнат с Therion e да притежават билет за самото събитие!

В първата вечер на металиадата ще свирят легендарният китарист Axel Rudi Pell със своята банда, а преди него ще забият Therion и Varg. Германската суперформация Avantasia, предвождана от Tobias Sammet, излиза хедлайн на 3 юли, преди нея са шведите Soilwork и тунизийската метъл банда Myrath

Не по-малко интригуващи са и другите участници - две от водещите български тежки банди – Odd Crew и Last Hope. Румънските ни съседи също ще допринесат за доброто прекарване на феновете в Каварна с две групи – Е-an-na и Tiarra.

Odd Crew ще забие първата вечер, покачвайки градусите с най-известните си парчета, а след феста ще продължи своята лятна обиколка из големите родни градове в подкрепа на актуалния си диск "Mark These Words", чиято премиера се състоя в края на миналата година.

Младата руманска формация Е-an-na ще открие феста на 2 юли. Създадена през 2014, тя съчетава класически фолк метъл с традиционни румънски елементи и съвременен метъл. Ето защо привлича вниманието на феновете на тежката музика още с първите си четири сингъла и започва да набира сериозни последователи.

Емблематичната родна хардкор банда Last Hope, която навърши 20-години от създаването си тази година, ще се погрижи за погото на 3 юли. Публиката със сигурност ще чуе любимите си парчета, както и нови резачки от издадения тази пролет диск "Chain Reaction". В момента нашите момчета са на европейска обиколка.

Началото на втория ден в Каварна е запазено за готик метъл дружината Tiarra. Румънците имат множество концертни участия в родината си и по фестивали. Съставът от седем човека с различни инструменти създава уникална атмосфера с контрастите и връзките между готик, дуум, прогресив, дарк метъл и класика.

Междувременно, все още може да пробваш късмета си за книгата "Брайън Мей: Цялата история на Queen".

Повече - ТУК!

Успех на всички!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички