Задава се Broken Balkanz Festival 2016


Задава се Broken Balkanz Festival 2016

3350

Broken Balkanz Festival ще се проведе за 16-та поредна година, организиран от Hard Music Аnd Sound United (H.M.S.U.).

Както MySound.bg вече извести, тазгодишното издание на единствния по рода си фестивал в Източна Европа, ще се проведе в природния парк "Витоша" на 22, 23 и 24 юли. Дръм и басс маратонът ще е отново на Стамболова поляна при хижа "Момина скала". BrokenBalkanz е един от малкото летни фестивали, провеждани на такава планинска височина - 1485 м.

Безплатният къмпинг е другият запазен знак на събитието и го прави безпрецедентен за България и целия Балкански полуостров. В дневната част програмата включва голямо разнообразие от културни, образователни и спортни занимания.

За фестивала пристигат 25 международни гости, още толкова родни артисти на световните ниво са в неговия афиш. Почти всички балкански държави имат свои горди представители в тридневната програма. За някои от тях това ще бъде първа поява на сцената на BrokenBalkanz, а други са радвали феновете в миналогодишни издания и са неразделна част от балканското дръм и басс семейство.  

Smooth, Hallucinator, MsDos, Disphonia, FreqAX, Darko Stepic и много други от гостите са едни от най-изтъкнатите продуценти и диджеи на страни като Словения, Гърция, Македония, Хърватска, Сърбия, Косово, Словакия, Румъния и дори Италия. Всички те ще се обединят в BrokenBalkanz 2016, гарантирайки висококачествен дръм и басс във всяка от разновидностите на стила. Освен музикалната програма, H.M.S.U. и техните партньори са предвидили множество културно-образователни активности, креативни забавления, спортни игри и други.

Това е най-дълго провежданият фестивал на открито с дръм и басс фокус в региона, както и най-дълго провежданият фестивал в България изобщо. Първото издание е през 2001. Вече 16 години BrokenBalkanz обединява продуценти, диджеи, професионалисти и фенове от различни страни в 48-часово преживяване под открито небе. Събитието се радва на нарастваща популярност не само сред българската публика и тази в съседните държави, но и отвъд Балканите.

Всяка година BrokenBalkanz привлича повече от 1500 посетители, като отзивите от феста стават все по-красноречиви.

Билетите са в продажба в цялата страна и онлайн на Eventiп.bg. Пропуски могат да бъдат закупени в комплект с безплатен HMSU календар и от софийските магазини 4:20 Shop (бул. "Васил Левски" 87) и BreakPoint (ул. "Гурко" 72).

Първите билети на цена 15 и 20 лева са разпродадени. До 3 юли цената ще бъде 25 лева, а след това - 30 лева. На място пропуските ще струват 35 лева за двата дни. Организаторите предоставят възможност за закупуване и на билет само за един от дните, но само на входа срещу 25 лева.

https://www.facebook.com/events/1513943185575364/  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички