Shiny Happy People


Shiny Happy People

5208

Както е известно, дългоочакваното първо издание на HippieLandia събира модерните млади около две сцени в парка на летище София до Терминал 2 на 1 и 2 юли.

А петте причини да не пропускаш новия фестивал, са съвсем близки - и до ума, и до сърцето:

- Опитай нещо ново

- В лайн-ъп-а са изключително актуални български и чуждестранни имена, а пребогатият афиш предлага изключително стилово многообразие

- Участниците ще представят не само хитовете си дотук, но и гореща продукция

- Организаторите EventEase обещават атрактивни фестивални активности - и против жегата, и против скуката

- Още един повод да излезеш на въздух - сред съмишленици (и събутилници) и да пуснеш парти духа от бутилката (заедно със Smirnoff) за по-вихрени  танци-манци

- След като има Джулай Морнинг, защо да няма Джулай Ивнинг, при това в столицата?

Black Sun Empire, Gorgon City, Netsky, Gus Guss, HVOB, Enei, DC Breaks, Dax J, Jonas Kopp, JVDB, L33, Cooh & Аvigeya, Birben, Мелформатор, Future Sounds Of Sofia, SAVA & Danny Boy, Dax J и Riddimbox са само малка част от програмата, в която обаче нито един участник не е за подценяване.

Събитието ще стартира на двете сцени с начален час 21.00 ч. този петък, 1 юли, но музикалното пътешествие ще продължи много след изгрев слънце на 3 юли. HippieLandia 2016 обещава да се превърна в любим на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови фестивални преживявания.

Дръм-ен-бейс сензацията Netsky пристига с чисто новия си албум III, чиято премиера се състоя миналия месец. Eдин от най-иновативните музикални продуценти от новото поколение ще даде старт на фиестата на 1 юли.

Британците Gorgon City ще бъдат хедлайнъри на голямата сцена в събота, 2 юли. В сета на диджейското дуо са хитовете "Imagination", "Ready For Your Love", "Saving My Life" и много други.

Исландците Gus Gus, които са сред акцентите в програмата, ще отнесат  феновете, носещи свободния дух, в енигматично пътешествие към света на любовта.

Anna Müller и Paul Wallner, или накратко HVOB, са електронно дуо, което от 2003 г. разбунва духовете на световната сцена най-вече със своите запомнящи се живи изпълнения. Дебютната изява на HVOB в България става възможна благодaрение на подкрепата на Австрийското посолство в София. HippieLandia е една от важните дестинации от световното турне на "извънземните" австрийци, които ще добавят отнасящи електронни звуци на живо на 2 юли.

За да оцвети фестивалния дух, в HippieLandia се включва и прекрасната Stela Hristova Saci-sundari, която ще рисува с естествена къна върху тялото на  желаещите да изживеят този истински празник.

Билети - двудневни на цена от 40 лв., а дневните пропуски за 1 или 2 юли струват по 35 лв.

Актуална информация около събитието ТУК

и на HippieLandia Music Festival (Fan Page)

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/HippieLandiaMusicFestival

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички