Фестивал на цветовете в Sofia Ring Mall


Фестивал на цветовете в Sofia Ring Mall

4979

София ще се оцвети в ярки багри за трета поредна година.

Фестивалът на цветовете, вдъхновен от индийската традиция Холи за замеряне с цветни бои на прах и организиран от Coco Agency, ще се състои в Sofia Ring Mall на 2 юли, събота.

Както MySound.bg вече писа, той бе обявен на 25 юни, но пренасрочен впоследствие. Музикалният дух на фестивала продължава традицията от миналите години – стиловете, които ще диктуват музикалния ритъм на събитието са дръм-ен-бейс, техно, фънк, електро, ретро, поп и рап. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат The Top Stoppers, DIA и DJ Spazum, бийтбоксърът Tino, Venzi Venz (на снимката с Павел) и много други. Ще има и необичайна смесица от фолклорни и хип-хоп танци с формациите The Center и Еремия.

Празненствата Холи, известни още като "фестивали на цветовете" и "фестивали на любовта", отбелязват началото на пролетта в Индия и някои части на Азия. Участниците се замерят с цветна пудра и оцветена вода по улиците и площадите, в храмовете, посещават семейство и приятели и се опитват да ги "боядисат".

Във времето между отделните цветни експлозии, посетителите ще могат да се разнообразяват с различите атракционни кътове на територията на фестивала. Отново ще има hand made базар, на който ще се предлагат ръчно изработени бижута, аксесоари и козметика. За по-щурите младежи са предвидени игри с надуваема човешка джага и съревнование с надуваеми костюми на сумисти.

Цветната еуфория тази година ще бъде още по-интензивна, придружена от специални ефекти - пускане на Холи цветове от дронове, което ще се реализира съвместно с екип от Boyana Studio Film. Предстоящото издание ще бъде още по-пъстро и по още една причина. Палитрата, която традиционните цветове – розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво създават, ще бъде обогатена с два нови – златно и сребристо.

Билети - чрез Еventim.bg и Тicketlogic.bg, както и в дилърската мрежа на Eventim: BG Post, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Фотосинтезис", "Витоша", ОМВ, Usit Colours, Duende Travel.

Повече информация за събитието на страницата му във Фейсбук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички