Виж кой спечели двудневен пропуск за Каварна Рок Фест 2016


Виж кой спечели двудневен пропуск за Каварна Рок Фест 2016

4438

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Loud Concerts. Както е известно,  те по традиция организират "Каварна Рок Фест", чието тазгодишно издание ще се проведе на 2 и 3 юли.

Един от вас получи уникалния шанс да се сдобие с двудневен пропуск за дългоочакваното събитие, а двама - да се срещнат с любимата си банда Therion и да вземат автографи от Christofer Johnsson и неговите момчета.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Therion?

Вярното е: "Les Fleurs du Mal" (2012)

Честито на Велизар Тотев, който получава двудневния пас, и на Марица Пенкова и Илиян Гаджев за това, че ще срещнат с  шведските симфоник метъл легенди Териън.

Бандите, които ще забият тази година на "Каварна Рок Фест", са:
2 юли – Axel Rudi Pell, Therion, Odd Crew, Varg и E-an-na
3 юли - Avantasia, Soilwork, Last Hope, Myrath и Thiarra

На стадион "Калиакра" няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, фотоапарати със сменяем обектив, професионалнивидео камери и други професионални записващи устройства.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на фестивала в Каварна безплатно, но с придружител и попълнена декларация. Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на стадиона. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Билетите за "Каварна Рок Фест" 2016 са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, "Техномаркет" и "Технополис".

Междувременно, все още може да пробваш късмета си за:

- книгата "Брайън Мей: Цялата история на Queen".

Повече - ТУК!

- последния албум на Графа "Моменти".

Ето КАК

Успех на всички!

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички