Огромен интерес съм концерта на Scorpions


Огромен интерес съм концерта на Scorpions

5055

Интересът към концерта на Scorpions у нас е огромен.

Както MySound.bg своевременно огласи, той ще се състои в столичната "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 17 юли, неделя. След като бяха изчерпани всички седящи места, организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис" получиха разрешение от мениджмънта на бандата да бъдат спуснати подвижните трибуни в залата с цел да бъдат осигурени допълнителни места с най-добра видимост. Билетите за тях са вече в продажба.  

Култовата немска банда продължава своето турне, с което отбелязва своя половинвековен юбилей. След успешни изяви в САЩ и Мексико, музикантите са вече в Европа, където ги очакват милиони почитатели. Рудолф Шенкер и компания ще обиколят континента до края на лятото, ще ударят в Южна Америка и Азия наесен, за да финишират обиколката с няколко концерта в родината си в края на годината.

Scorpions са продали повече от 100 милиона албума и са изнесли над 5 000 шоута в 80 страни. Великолепната петорка планираше да сложи край на кариерата си през 2012 с поредица концерти, но това така и не се случи. По време на обявеното като прощално турне китаристът и основател на групата Рудолф Шенкер беше удивен от огромното количество нови фенове между 19 и 28 години, които са неизменно в публиката. Това мотивира бандата да продължи с изявите си и дори да запише нов албум "Return Тo Forever", песни от който звучат и на турнето по повод 50-годишнината на състава.

Билети за концерта на цени от 50 до 120 лв. - във всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички