Megadeth пристигат в София ден по-рано


Megadeth пристигат в София ден по-рано

4294

Легендите на трашметъла Megadeth пристигат в България на 6 юли, ден преди концерта.

Както MySound.bg вече писа, събитието ще се състои в столичната зала "Универсиада" на 7 юли, четвъртък.

Входовете на залата ще въдат отворени в 18.30 ч., а билетната каса на залата ще работи от 10.00 до 22.00 ч. За всички притежатели на билети от категорията priority access ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен 15 минути по-рано – точно в 18.15 ч.

Шоуто ще започне в 20.00 ч. със сета на една от най-прогресивните млади метъл банди на Швеция - Beyond All Recognition, която ще подготви публиката за големия хедлайнър. Дейв Мъстейн и Ко. ще се качат на сцената малко след 21.00 ч.

За престоя си у нас бандите са избрали здравословно меню и са поискали традиционни български ястия и кисело мляко.  

Призоваваме всички посетители да носят със себе си документи за самоличност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Документът може да бъде изтеглен предварително от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде попълнен на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната каса на "Тикетпро" в зала "Универсиада".

Забранено е внасянето на звукозаписна техника, професионални и полупрофесионални фотоапарати със сменяем обектив,  видеокамери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Строго забранено е внасянето в залата на храна и напитки, хладно и огнестрелно оръжие, леснозапалими и отровни вещества, стъклени бутилки и всякакви опасни предмети. Охраната ще конфискува всичко, което по някакъв начин застрашава безопасността на публиката и артистите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на наркотици или алкохол.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички