VIP Experience билети за най-верните фенове на Стив Вай


VIP Experience билети за най-верните фенове на Стив Вай

4300

Firestorm Productions, организиращи концерта на Стив Вай в София, пуснаха специални VIP Experience билети, които могат да бъдат закупени от официалния сайт на Стив Вай. Пропуските дават възможност на най-запалените фенове на легендарния китарист да надникнат зад сцената, да се срещнат лично с него и да изживеят една наистина незабравима музикална вечер.
 
Както е известно, майсторът на струната пристига за шоу е в зала 1 на НДК на 5 август, което е част от Passion Аnd Warfare 25th Anniversary Tour. Важно е феновете да знаят, че VIP Experience пропуските не осигуряват достъп до самия концерт. На него може да се влезе само с регулярен билет, закупен от мрежата на Eventim.bg. VIP Experience билетът предоставя възможност за лична среща със Стив Вай по време на която феновете ще могат да му задават въпроси и да се снимат с него; присъствие на саундчека, непосредствено преди концерта; издание на книгата "Passion Аnd Warfare 25th Anniversary Tour"; достъп до залата и мърчандайз зоната преди всички останали; снимка с автограф и други малки изненади.

На сцената на зала 1 в НДК Стив Вай ще излезе в компанията на китаристите си Дейв Уайнър (ритъм) и Филип Байноу (бас) и барабаниста Джеръми Колсън. И тримата музиканти от години придружават Вай по повечето му световни турнета,  видяхме ги и у нас през 2012.

За момента мениджърите на Вай споделят само, че шоуто ще е минимум 90 минути. То е посветено на 25-годишнината от излизането на знаменития му албум "Passion Аnd Warfare"(1990), чиято реализация е плод на няколкогодишни творчески усилия и включва парчета като "For Тhe Love Оf God," "Blue Powder", "The Animal", "Liberty", "Erotic Nightmares", "The Riddle" и други. По време на концерта в София се очаква Вай да изпълни и няколко бонус трака.

Организаторите от Firestorm Productions уверяват, че шоуто Passion Аnd Warfare 25th Anniversary Tour няма да разочарова и най-взискателните ценители.  

Повече информация - на: https://www.facebook.com/events/1049687011781383/

Билетите за концерта на Стив Вай са в продажба онлайн през мрежата на Eventim.bg, а специалните VIP Experience билети се закупуват онлайн на официалната страница на Стив Вай. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

http://www.vai.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички