Ice Cream продължава силната си серия с ново лятно парче


Ice Cream продължава силната си серия с ново лятно парче

4663

Не случайно наричат Ice Cream една от най-здраво работещите банди.  

Месец след като получиха наградата "БГ Група 2016", Монти, Ice-а и Мартина освежават лятото с ново клубно парче - "Pool Party (Всеки ден)".

Това лято феновете им могат да ги видят на живо в най-горещите летни курорти - Варна, Обзор, Несебър, Слънчев бряг, Бургас, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол и др. На 9 юли на басейн "Леда" в София пък предстои и най-голямото нощно парти на басейн в България - "Hell hip hop summer pool party", където ще бъдат заснети финалните кадри на клипа "Pool Party".  

Музикантите вдигнаха изключително високо летвата след като на 18 юни, при смазващата конкуренция на обичани групи като Б.Т.Р., Deep Zone Project, Mери Бойc  Бенд и D2, грабнаха приза "БГ Група 2016" на наградите на БГ Радио. Мястото им бе отредено единствено и само от признанието и любовта на феновете, гласували за тях.

Думи от един от последните им видеосингли "Без страх" - "За да победиш, трябва здраво да се бориш!", напълно отговaряха на силната емоция и посланието, което отправиха Ice Cream при получаване на престижната награда. Стискайки златния микрофон, новата вокалистка Мартина благодари развълнувано за подкрепата и любовта на всички, които са гласували за тях. Малин Миланов - Монти се обърна към публиката с цялото си сърце, като не забрави и колегите си, работили в групата през отминалите години. Малко след като силната емоция отмина, Монти добави: "Тази награда показва на първо време оценката на феновете за нашата музика, и на второ място - смисъла на това да влагаш винаги част от сърцето и душата си, в това което правиш. В  нашия случай - в музиката, в концертите, клиповете и всичко останало".

Групата е съдадена през 1997. Има 3 студийни албума: "Борбата" (2002), "Want Some Ice Cream" (2012) и "Животът е един" (2015), над 20 видеоклипа и над 70 песни.

Official facebook page: icecreammusic (близо 70 000 последнователи)
Official youtube: icecreamgroup (над 40 000 последователи)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички