Аудио-визуалната Фрактура навършва 18 години в тв ефира


Аудио-визуалната Фрактура навършва 18 години в тв ефира

4878

Аудио-визуалната "Фрактура" на Васко Катинчаров ще отбележи 18 години в ефир със специално издание.

Най-старото тв предаване за рок музика ще отпразнува рождения си ден на 10 срещу 11 юли (неделя) по телевизия "Диема". Точно в полунощ ще стартира празничното издание "18 години "Фрактура". В продължение на два часа зрителите ще видят избрани знакови моменти от интервюта, които са били излъчвани в шоуто през годините. Ще бъдат припомнени сериозни части от над 100 разговора с банди като Metallica, Behemoth, Slipknot, Machine Head, Dimmu Borgir, Scorpions, Opeth, Nightwish, Korn, Guns ‘N’ Roses, W.A.S.P. и много други.

"Времето лети неусетно и някак не успях да усетя кога се изнизаха цели 18 години. Явно, когато правиш нещо, което искрено обичаш, всичко се случва бързо. Няма смисъл да крия, че съм положил много труд и съм бил упорит, за да оцелее "Фрактура" във все по-краткотрайния живот на телевизионните продукции в България. "Фрактура" никога не е била еднодневен продукт, а е предаване направено с мисъл и идея как един фен вижда света на рок музиката. Празничното издание "18 години Фрактура" ще бъде със сериозен акцент, като ще бъдат излъчени елементи от емоционални признания на редица големи рок имена. Искам да благодаря на всички, които са подкрепяли и подкрепят предаването по някакъв начин", коментира повода Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването.

Дебютът на "Фрактура" е в края на юни 1998 с Васко Катинчаров в телевизия ММ, а през май 2010 предаването преминава в ефира на "Диема". Това е и най-старото специализирано тв рок шоу в българския ефир. 936 е броят на излъчените до момента предавания, а за 18-те години в ефир феновете са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, хиляди клипове, както и стотици репортажи от най-значимите рок събития в страната.

"Фрактура" се излъчва по "Диема" в неделя от 24.00 ч., като повторението е всеки петък от 00.30 ч.

Промовидео на "18 години "Фрактура" - на:

https://youtu.be/Jbvv87dU9sw

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички