Кой спечели Моменти-те на Графа


Кой спечели Моменти-те на Графа

4830

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи последният албум на Графа "Моменти".

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с горещия диск, чиято премиера се състоя през май, и който бе посрещнат с овации от почитателите на качествената българска музика - не само у нас, но и в чужбина.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от албума "Моменти"?

Вярното е: "Drama Queen"

Честито на Радослава Бодакова и Иво Траянов.

"Моменти", по който Владимир Ампов работи близо година, регистрира рекордни за българския пазар продажби. Самият изпълнител споделя за проекта, че е едно от най-вдъхновените му и емоционални творения, много музикален, много дълбок и искрен. Записът включева пет нови парчета, дуетът с Белослава "Сън", хитовете "Домино", "Drama Queen", "Моменти", "Седемте езера", "На ръба на лудостта" с Михаела Филева и три ремикса.

"Точно в целта!" – така феновете коментираха появата на "Drama Queen".  Музиката, текстът и аранжименът са на Влади Ампов - Графа, а самият той споделя, че това е една от песните, които е написал на един дъх.  Оркестрацията, изпълнена от струнния оркестър на Софийски солисти, е дело на Румен Бояджиев-син. Парчето е вдъхновено от истинска история, на която нейният автор става свидетел. В продължение на шест месеца Графа изпипва всеки детайл, за да може композицията да прозвучи така. Видеото към "Drama Queen" също е въздействащо, неочаквано и изключително професионално, създадено от екипа Bashmotion – режисьор и Андрей Андеев – оператор. Графа сам селектира главните действащи лица в "късометражната лента". Актьорите Весела Бабинова и Влади Зомбори са главните герои, с които певецът за първи път работи в постановката на Малък градски театър "Зад канала" "12-та нощ". Влади Ампов композира музиката за спектакъла, а младите актьори играят в него.

Весела Бабинова е обещаваща млада актриса. Печели "Аскеер" за изгряваща звезда през 2012, а тази година бе номинирана за "Икар" за поддържаща женска роля. В момента може да бъде видяна в представленията "Лив Щайн", за което е и номинацията, "Нощна пеперуда", "Самотни персонажи", "Хамлет" и други. Владимир Зомбори също е от младите попълнения в актьорската гилдия. Участва в много театрални постановки и няколко кинопродукции. Талантливият актьор, познат и като водещ на музикалното предаването "БГ версия", се изявява в новия спектакъл на Малък градски театър "Зад канала" "Бел Ами".

Зомори и Бабинова с удоволствие приемат поканата да се снимат в клипа на "Drama Queen". Резултатът веднага бе оценен от феновете, а комбинацията между песен и видео направиха проекта още по-интересен и завършен.

Линк към "Drama Queen":
www.vbox7.com/play:003d6e9831  

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички