Бобан Здравкович ще пее в столичния клуб Биад


Бобан Здравкович ще пее в столичния клуб Биад

5406

Бобан Здравкович се завръща у нас с концерт в столичния клуб "Биад" от 23.30 ч. на 16 юли.

Един от най-популярните  изпълнители в Югоизточна Европа не само ще пее, но и ще снима клип в популярното заведение. "Очаквам с нетърпение срещата си с българската публика. Благодаря на моя любим клуб "Биад" за доверието, за мен е истинска чест да изляза на сцената му. С "Биад" са свързани много спомени, сякаш се връщам у дома си. Идвам, за да зарадвам всички онези, които обичат хубавата музика", казва изпълнителят.
 
От управата на клуба споделят, че интересът към звездата е огромен, като се очаква да пристигнат негови български колеги и популярни личности, ценители на таланта му. Бобан Здравкович ще бъде придружаван от още една сръбска звезда, но името ѝ се пази в тайна.

Освен изявата си в емблематичното поп-фолк заведение, сръбският музикант ще реализира у нас и нов самостоятелен проект. Бобан Здравкович ще заснеме клип, за който е избрал България като локация. Снимките ще са на бул. "Витоша", в Борисовата градина и в известен скуош клуб. Главната роля във видеото ще изиграе известен български модел, спряга се името на Маги Желязкова. Певецът не случайно избира нашенка, защото в парчето се пее за красива жена. То носи името "Лепа жена".
 
Изглежда обаче, България е харесала на сръбската фолк легенда не само като място за снимане на ново видео и не само заради вярната публика в "Биад". Съвсем наскоро той сподели, че обмисля да се сдобие с имот в София. "Тук се чувствам като у дома и е крайно време да си купя къща. Много ми харесва при вас", не крие именитият югофолк изпълнител.   

Бобан Здравкович е роден на 16 май 1962 в Ниш. Започва кариерата си през 1982 с албума "Обичам бузуки и пея", който остава недооценен. През 1989 издава "Прощавайки вашето бебе", хитът от който проект - "Няма начин", става популярен в цяла бивша Югославия. Сред другите известни песни на изпълнителя са "Цялата ми любов", "Погледни към небето", "През деня спи" и "Маракана".

Успоредно с работата си в Сърбия и Черна гора, Здравкович придобива популярност, концертирайки в цяла Европа. Предприема турнета и в САЩ. Прави успешни дуети с най-популярните имена в сръбската музика.

Носител е на редица престижни награди и отличия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички