Готови за танци? Featurecast и Mista Trick в България


Готови за танци? Featurecast и Mista Trick в България

5011

Британската инвазия у нас продължава с хип-хоп и фънк сензацията Featurecast и суинг-ен-бейс гуруто Mista Trick, които идват за концерт в "Маймунарника" на 16 юли.

Събитието с вход свободен се организира само две седмици след успешното участие в клуба на един от най-добрите съвременни брейкбийт изпълнители – A.Skillz.

През последните години Featurecast доказа, че не съществуват граници в миксирането на напълно различни музикални стилове - трап, дръм-ен-бейс, фънк, дъбстеп, брейкс и хаус. Сетовете му са раздвижени и танцувални, подчинени на история, която може да се проследи през цялата композиция. В неговите ремикси се разпознават хитове на Отис Рединг, Трейси Чапман и Джеймс Браун. Featurecast (на снимката) е смятан за един от основоположниците на т.н. mid-tempo в електронната музика, а феновете му по света се увеличават всяка година.

Специално за почитетелите на суинг-ен-бейс ритъма в "Маймунарника" пристига и самият му създател - Mista Trick. Танците и доброто настроение са гарантирани заради ретро класиките от началото на 20-ти век, които британецът раздвижва с ударна доза дръм-ен-бейс, обясняват организаторите.

Освен британските диджеи, зад дековете ще застанат и нашите Unkle Billy, Feel, Emil Prize & Kickon (Camp Sessions).

Началото е в 18.00 часа.

Събитието е част от Тuborg Color Edition Parties – поредица от 40-те най-добри клубни партита, които ще се състоят до края на годината в София и Пловдив. Традиционно марката подкрепя култови музикални изяви, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи градове на България.

Селектирани партита ще се провеждат в партниращи клубове и заведения с участието на едни от най-известните български и чуждестранни артисти и диджеи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички