Преместиха шоуто на Skrillex на закрито


Преместиха шоуто на Skrillex на закрито

4527

Дългоочакваната първа изява на Skrillex у нас ще се състои на 15 юли в столичния Интер Експо център, а не в парка на летището, както бе обявена.

Решението е взето след редица допитвания и консултации с метереологичните служби. Преместването в зала се налага по препоръка на БАН и НИМХ, които прогнозират изключително обилни валежи и силен вятър в петък. За удобство на публиката, както и от технически съобрежения за безопасност, организаторите и мениджмънтът на артиста избраха тази локация като най-подходяща за мащабното парти, което осемкратният носител на "Грами" обещава на българските си фенове.

Програмата за дългата нощ с едно от най-големите имена в електронната музика е финализирана – вратите ще отворят в 21.30 ч., когато ще започне и подгряващият сет на Runo. Chris Lorenzo, познат на меломаните от колаборациите си с Katy B, ще застане зад пулта в 23.30 ч., а самият Skrillex ще излезе на сцената точно в 01.00 ч., за да разтърси залата и да докаже, че неслучайно е главно действащо лице на най-големите фестивали по света. Шоуто ще е изключително зрелищно, с много пиротехника, ефекти и озвучаване на най-високо ниво, типично за стила на именития артист.

Билетите за партито на Skrillex в Интер Експо център остават на същите цени и са достъпни в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК. Вече закупените пропуски ще важат без презаверяване.

Няма да се допускат лица под 16 години, а тези под 18 години ще влизат само с коректно попълнена декларация и пълнолетен придружител.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички