Пънк Ой!Лелия в лятна нощ с Masinko, Антифриз и Doctors Gogo Band


Пънк Ой!Лелия в лятна нощ с Masinko, Антифриз и Doctors Gogo Band

5290

Седмица ни дели от мощната нощна пънкария на хърватите от Masinko и българските банди Антифриз (Пловдив) и Doctor’s Gogo Band (Враца).

Както е известно, те ще ударят на неутрален терен - в столичния клуб Live & Loud на 22 юли. Преди лятната пънк Ой!Лелия музикантите кипят от адреналин заради срещата с публиката. С пряко включване от Пловдив момчетата от Антифриз (на снимката) решиха да ентусиазират допълнително феновете с малко вдъхновяващи слова:

"Начи глей ко ста. Поотпочинахме си малко, сварихме компотя, нацепихме дръвята, чушките са по бурканите, джибрите са сварени – приготвихме зимнината е те ся сме готови за сеччччч! Получихме предложение от едни хърватски братя да си поизтрошим кокалите заедно у Софето, викат им Машинко.

Начи, нищо не разбирам кво пеят, ама по интонацията разбирам, че са само убави раоти, абе яко пънк, цици, наркотици, шкембе чорба и псуване на политици ще е положението на 22-ри юли у един новоразвил се установил се клуб Лайв енд Лауд. Заедно с нашите преятеле от северозапазенио край Доктор Гого Бенд такъв концерт че ви извъртим, че ше се прибирате на четири крака (па някои и на пет).

Очертава се голям купон, като цяло ние ше сме първи, тъй чЕ пазете силите и за другите яки групи, щото ще се разсръдят. Рязаницата започва в 21 ч, билета е 12 лв. – има възможност да спичелити билет, за повече информация те тука - http://goo.gl/k5SviU".

В момента веселяците от Masinko подготвят размазващия си сет, с който ще пометат феновете на пънка. Марин, Петър, Ловро, Андрия, Сърджан и Боян нямат търпение да пристигнат в София и да попият максимално от българската култура. Момчетата товарят микробуса с целия си музикален арсенал и ще бъдат тук ден преди концерта, за да могат да разгледат столицата, издават организаторите от Sonorics Ltd.

Може да следите новините и да получите повече информация за концерта от страницата на събитието във Фейсбук:

http://goo.gl/M5mWQa

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички