Solar Summer 2016 стартира на 30 юли


Solar Summer 2016 стартира на 30 юли

4606

13-­ото издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас - ­ Solar Summer, стартира на 30 юли.

11 именити артисти ще вземат участие в летните партита на Cacao Beach тази година. От 30 юли до 20 август в мащабното събитие, организирано от столичния клуб "Ялта", ще се включат Mark Knight, Dubfire, Samanta, Sharam, Anna, Fedde Le Grand, Danny Tenaglia, Joseph Capriati, Adam Beyer, Ida Engberg и Victor Calderone.

Така популярният и обичан у нас диджей Mark Knight (на снимката) ще даде началото на парти-уикендите с 6-часов сет на 30 юли, събота.Присъстващите ще забавлява и един от резидентите на клуб "Ялта" – Runo.

Едната половина на култовото дуо Deep Dish - Dubfire, ще застане зад пулта на 5 август. Техно диджеят и продуцент ще представи новата си продукция "Hybrid". Същата вечер феновете ще чуят и Samanta - първата жена в афиша на фестивала това лято. Уикенда ще закрият другата движеща сила на Deep DishSharam, и талантливата бразилка Anna.

Партитата продължават със сет на всеобщия любимец -  Fedde Le Grand. Холандецът ще се представи на 20 август. Следващата вечер почитателите на качественото техно ще имат възможност да видят легендата Danny Tenaglia и знаменития Joseph Capriati. Една от най-популярните техно двойки в света - Adam Beyer и съпругата му Ida Engberg, изизат за съвместен сет на 19 август.

Последната фестивална вечер - 20 август, отново е запазена за американския пионер Victor Calderonе.

Всички събития започват в 22.30 ч.

Билети - в мрежата на Еventim, OMV и Cacao Beach Club.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички