Leeroy Thornhill (екс-Prodigy) идва за безплатно парти в София


Leeroy Thornhill (екс-Prodigy) идва за безплатно парти в София

5290

Prodigy легендата и един от най-добрите рейв танцьори на всички времена - Leeroy Thornhill, ще се изяви на безплатно парти в столичния клуб "Маймунарника" на 27 юли.

Музиката на Leeroy е силно повлияна от тежките електронни бийтове, oлдскуул семпли, хип-хоп и рок от средата на 90-те. Сетът му в София ще донесе атмосфетара на добрите стари времена от апогея на The Prodigy с разнообразни електро миксове и танцувални предизвикателства, превърнали се в негова запазена марка.

Leeroy Thornhill е ремиксирал и продуцирал артисти от световна величина, сред които David Gray, Moby, Dr Doom (Kool Keith) и Flint. През цялата си солова кариера остава близък с музикантите от Prodigy и участва в много от проектите на бомбените британци. Работи в колаборация с Marten Hörger в общия им проект Smash HiFi през последните години.

Освен госта, своето място зад пулта в "Маймунарника" ще заемат Unkle Billy, DTK и Harry Up.

Началото е в 18.00 часа, а входът - свободен.

Проявата е част от Тuborg Night Edition. Както MySound.bg вече огласи, това е поредица от 40-те най-добри клубни партита, предстоящи в София и Пловдив до края на годината. Традиционно марката подкрепя култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи града в България.

Партитата ще се проведат в партниращи клубове и заведения с участието на едни от най-известните български и чуждестранни диджеи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички