Брайън Адамс показва фотографиите си на принцеса Виктория


Брайън Адамс показва фотографиите си на принцеса Виктория

4764

В разгара на световното си турне Get Up, което ще разтърси София с впечатляващ Best Of концерт на 11 октомври, Брайън Адамс отдели специално внимание на своята последна изложба в Кралство Швеция.

Впечатлена и заинтригувана от фотографския талант на рок звездата, дори самата принцеса Виктория – първородната дъщеря на Негово Кралско Величество Карл XVI Густаф, пожела да посети експозицията с многозначителното заглавие "Exposed". Кадрите могат да бъдат разгледани в шведския музей на фотографията Fotografiska - място с изключителна културна значимост. Те от една страна показват безгрижния и бляскав живот на известните, в контраст с видимите и невидимите последствия от войната, уловени от обектива на Адамс. Фотосите привличат интереса не само на престолонаследницата на Швеция, но и на много посетители от кралството и туристи от цял свят.

В момента звездата е в разгара на световното си турне Get Up, което след  напълно разпродадени зали в Западна Европа се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Музикантът ще се завърне отново на Стария континент в за следващия етап на обиколката в началото на септември.

Междувременно, рокаджията не спира да изненадва с многобройните си таланти и интереси. Освен певец, композитор и фотограф, той също така е и изявен филантроп, който набира и дарява значителни средства чрез фондацията, носеща неговото собствено име. Създадена през 2006 малко след опустошителното цунами, което удари Южна Азия, тя има за цел да подобри качеството на живот на хората от цял свят чрез предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за подкрепа на конкретни проекти. Благотворителното дружество се стреми да защити най-уязвимите и в неравностойно положение лица в обществото. Нейната основна цел е да даде възможност за обучение на децата и младите хора от цял свят. Самият Брайън вярва, че образованието е най-ценният подарък, който може да получи едно дете. За десетте години откакто съществува организацията, знаменитият канадец е помогнал на хиляди хора, които винаги ще бъдат благодарни за добротата и великодушието му. Последните каузи, които фондацията подкрепи, са подпомагането и образоването на деца в Египет, както и разрешаването на проблема със световната бежанска криза.

Както MySound.bg вече извести, концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в "Арена Армеец". Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн  ТУК. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

Всички новини и важна информация за концерта - във Фейсбук на официалната страница на събитието –  Bryan Adams Аt Arena Armeec Sofia - Official Event.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички