Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Disco Space & Love Story by DJ Goby


Disco Space & Love Story by DJ Goby

4806

CODE Entertainment, Tobacco Garden Bar и DJ Goby канят на Love Story в Disco Space.

Събитието ще се състои в Царската градина на столичния Тоbacco Garden Bar от 21.00 ч. на 28 юли, четвъртък. Партито обещава екзотични коктейли, много награди и музика, изпълнена с чувство и фантазия, която ще накара присъстващите да танцуват дълго след края на вечерта. Елате с компания,  защото този сезон, мохитото в него и светлините на нощта в сърцето на града са за споделяне, приканиха организаторите.

"Публиката казва, че стилът ми е емоционален... Да, ако любовта е тази, в която всички се разгръщаме, тогава съм чувствен. Аз не пускам музика. Диджеят проповядва любов и в нея всички тракове са в компилация, водеща до транс, до емоция, която дълго ще те държи жив. Ремиксираните от мен песни са пълни с мелодии, вокали и преди всичко имат душа. Душата на всеки, който обича", обяснява DJ Goby.  

CODE: Entertainment Pure Disco & Pure Love… Това е Goby в компилациите, част от които ще озвучи партито на 28 юли. Саунд с нов прочит и ремикси на диско музиката от 80-те. Ню диско и соулфул хаус за купон, релакс и мечти.

Goby стартира кариерата си в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звучене на винили във водещи родни нощни клубове, сред които "Спартакус", "Червило", "Вси Светии", "Примо" и други с ремикси на хитове от ар-ен-би, соул, геридж, диско и хаус направленията. След известно прекъсване, той се завърна у нас през 2015. Към днешна дата е продуциран от CODE, разпространявайки най-доброто от ню диско и хаус музиката не само на българска, но и на чуждестранната клубна сцена. DJ Goby е в екипа и на Spa In Disco (Spanish underground Disco label). Работи с изпълнители и звукозаписни компании като Rare Wiri Records, Masterworks Music, Golden Soul Records, Good Stuff Recordings, About Disco Records, Karmic Power Records, James Rod, Fran Deeper, Rayko, Vinyl Addicted, Slync, J&M Brothers, San Fran Disko, Rafael Cancian, Lenny Fontana. Миксовете на Goby се излъчват и подкрепят от Dynamic Radio (Франция), KNDJ Radio (Испания), Groovefinder (Германия) и Slice Of Life SOL (Лондон, Ибиса). Извън клубовете продължава да работи по проект за edit/remix на музика в електронните жанрове от 80-те и 90-те години.

Disco Space предлага изживяване, в което музиката на Goby създава вселена, далеч от натовареното градско всекидневие.

Заповядайте на партито на 28 юли, подготвени за много изненади, свежи коктейли и страхотна музика, наясно, че лятото може да се се побере в един четвъртък и на едно място, приканиха от CODE. След известна пауза, те се завръщат в клубния живот на София с нови сили, още повече идеи, въображение и същата висока взискателност към себе си при организирането на въздействащи парти вечери.
 
Тоbacco Garden Bar е на ул. "Московска" 6.
 
Събитието във Фейсбук: http://www.facebook.com/events/637566963075844

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички