Disco Space & Love Story by DJ Goby


Disco Space & Love Story by DJ Goby

4803

CODE Entertainment, Tobacco Garden Bar и DJ Goby канят на Love Story в Disco Space.

Събитието ще се състои в Царската градина на столичния Тоbacco Garden Bar от 21.00 ч. на 28 юли, четвъртък. Партито обещава екзотични коктейли, много награди и музика, изпълнена с чувство и фантазия, която ще накара присъстващите да танцуват дълго след края на вечерта. Елате с компания,  защото този сезон, мохитото в него и светлините на нощта в сърцето на града са за споделяне, приканиха организаторите.

"Публиката казва, че стилът ми е емоционален... Да, ако любовта е тази, в която всички се разгръщаме, тогава съм чувствен. Аз не пускам музика. Диджеят проповядва любов и в нея всички тракове са в компилация, водеща до транс, до емоция, която дълго ще те държи жив. Ремиксираните от мен песни са пълни с мелодии, вокали и преди всичко имат душа. Душата на всеки, който обича", обяснява DJ Goby.  

CODE: Entertainment Pure Disco & Pure Love… Това е Goby в компилациите, част от които ще озвучи партито на 28 юли. Саунд с нов прочит и ремикси на диско музиката от 80-те. Ню диско и соулфул хаус за купон, релакс и мечти.

Goby стартира кариерата си в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звучене на винили във водещи родни нощни клубове, сред които "Спартакус", "Червило", "Вси Светии", "Примо" и други с ремикси на хитове от ар-ен-би, соул, геридж, диско и хаус направленията. След известно прекъсване, той се завърна у нас през 2015. Към днешна дата е продуциран от CODE, разпространявайки най-доброто от ню диско и хаус музиката не само на българска, но и на чуждестранната клубна сцена. DJ Goby е в екипа и на Spa In Disco (Spanish underground Disco label). Работи с изпълнители и звукозаписни компании като Rare Wiri Records, Masterworks Music, Golden Soul Records, Good Stuff Recordings, About Disco Records, Karmic Power Records, James Rod, Fran Deeper, Rayko, Vinyl Addicted, Slync, J&M Brothers, San Fran Disko, Rafael Cancian, Lenny Fontana. Миксовете на Goby се излъчват и подкрепят от Dynamic Radio (Франция), KNDJ Radio (Испания), Groovefinder (Германия) и Slice Of Life SOL (Лондон, Ибиса). Извън клубовете продължава да работи по проект за edit/remix на музика в електронните жанрове от 80-те и 90-те години.

Disco Space предлага изживяване, в което музиката на Goby създава вселена, далеч от натовареното градско всекидневие.

Заповядайте на партито на 28 юли, подготвени за много изненади, свежи коктейли и страхотна музика, наясно, че лятото може да се се побере в един четвъртък и на едно място, приканиха от CODE. След известна пауза, те се завръщат в клубния живот на София с нови сили, още повече идеи, въображение и същата висока взискателност към себе си при организирането на въздействащи парти вечери.
 
Тоbacco Garden Bar е на ул. "Московска" 6.
 
Събитието във Фейсбук: http://www.facebook.com/events/637566963075844

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички