Big Up за Лого5


Big Up за Лого5

4605

Нашите Лого5 са сред участниците в тазгодишното издание на фестивала Hip Hop Kemp, който ще се проведе във Festival Park, Храдец Кралове, Чехия, от 18 до 20 август.

Радо и Илия заедно с DJ Wing се заричат да научат тамошната публика на български рими, отнасяйки сцената с мощен звук. Момчетата работят усилено по подготовката си за това участие и обещават да представят класически routine от 2 MC-та и диджей.

Лого5 е първата българска група, поканена за изява на едно от най-големите събития за хип-хоп култура в Европа, където феновете на черните ритми се събират всяка година и се наслаждават на богата музикална програма, брейк денс състезания, диджейски сетове, екстремни спортове, графити конкурси, игри с награди, инсталации със забавления и какво ли още не.        

Създателите на Hip Hop Kemp са двама приятели - Radek Malinik и Affro. Тяхната идея е фестивалът да предоставя на посетителите възможност да забравят за дневните грижи поне за няколко дни. През всички години сцената на Hip Hop Kemp е събирала емблематични изпълнители от цял свят и кемпът расте с хиляди фенове след всяко следващо издание, а CNN го постави в своята класация за най-добри музикални фестивали в света.

За своята 15-та годишнина организаторите са подготвили мощно парти, канейки  Redman & Method Man, Machine Gun Kelly, A-F-R-O, Masta Ace, Artifacts, Pete Rock & CL Smooth, Looptroop Rockers, Wiley, Ocean Wisdom, Boot Camp Clik, Jigmastas, Anderson.Paak, DJ Nu Mark, DJ Spinna и още много други артисти. За пръв път на тази сцената ще избухне и българска група.

Фестивалът започва с подгряващо парти на 17 август, чиито с главни действащи лица са The Underachievers.

Подробна информация - в сайта на фестивала www.hiphopkemp.bg.

Билети - чрез онлайн платформата: https://www.pandaticket.cz/bg/p/hip-hop-kemp-2016-3.

Допълнително на място всеки може да си плати за къмпинг. Във Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/hiphopkempbg има и информация за споделен транспорт.

По пътя на бирата има 1 200 км. (3 пъти пътя до "Градина"), а като пристигнете в Чехия, се озовавате в страната на чудесата, или както я наричат Източна Холандия.

За повече информация: bg@hiphopkemp.cz, М: 0888 99 48 49,
#айденакемп #hiphopkemp2016 #catchmeifyouKEMP
https://www.youtube.com/watch?v=eB6SUuBFWeo

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички