Фестивал в Бургас събира на една сцена Лили Иванова и Тангра


Фестивал в Бургас събира на една сцена Лили Иванова и Тангра

4426

Централният плаж на Бургас ще стане арена на мегаспектакъл на примата на българската музика Лили Иванова.

Сцената ще бъде изградена на самия плаж до морето, а шоуто е насрочено за 6 август. Освен незабравими емоции, то обещава впечатляващи светлинни и пиротехнически ефекти, и качествен звук. Романтичната атмосфера на морския бряг ще бъде допълнена от най-големите хитове на звездата на родната музика, известиха от община Бургас.

На сцената заедно с Лили Иванова ще се качат десет изявени музиканти, сред които Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов - Еко (бас и контрабас), Росен Ватев (ударни), Орлин Цветанов (цигулка) и др.

Ден преди мегаконцерта на Лили - на 5 август, на сцената на централния плаж в Бургас ще излезе една легенда в българската рок музика, която се завръща след четвърт век. Любимата на няколко поколения меломани група Тангра се събра отново и ще забие край морето най-големите си хитове - "Нашият град", "Любовта, без която не можем", "Богатство", "Жулиета", "Оловният войник", "Бъди, какъвто си" и др. Любимите парчета ще бъдат с нови аранжименти, а освен тях публиката ще чуе и нови песни.

След 25 години мълчание на сцената ще се качат Константин Марков, Станислав Сланев - Стенли и Йордан Ганчев, които са ядрото на формацията и двама гост-музиканти от Гравити Ко - Иво Чалъков (китара) и Стефан Попов (ударни и перкусия).

Началото на концертите ще бъде в 22.00 часа, билети се продават в мрежата на Eventim в Бургас - мол "Бургас Плаза", Български пощи, бензиностанции OMV, хипермаркети "Технополис".

Двудневният фест се организира от предприемача Димитър Тодоранов и община Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички