Tumbaito с оркестъра и балета на Държавната опера Стара Загора


Tumbaito с оркестъра и балета на Държавната опера Стара Загора

4594

Калин Вельов и Tumbaito ще закрият летните музикални празници на античния форум Августа Траяна в Стара Загора с различен и ефектен спектакъл на 29 юли.

Латино версиите на златните български шлагери от 60-те, 70-те и 80–те години от едноименния албум ще прозвучат в оркестрации с голям класически оркестър в изпълнение на Държавната опера Стара Загора. Диригент е популярният и зад граница млад виенски възпитаник Димитър Косев.

Спектакълът ще се превърне в истинска лятна латино фиеста с танцьорите от старозагорските Salsa Club Caribe и ST Dance Club и със специалното участие на балета на Държавната опера Стара Загора.

Музикантите отново са поканени да участват в престижния международен салса форум - Vama Veche Salsa Week & Kizomba Festival. Концертът на българската латино формация в румънския курорт Вама Веке, където ще се състои фестивалът, е на 3 август. А два дни след това - на 5 август, варненската аудитория ще може да танцува на латино ритмите на Калин Вельов и атрактивната формация в клуб "Ментол".

Tumbaito: "Mi Mundo"

https://www.youtube.com/watch?v=utV--11RXQc

Tumbaito & Nina Nikolina: "Neturpeniе" [Official Video]:

https://www.youtube.com/watch?v=jG4Vv2NZJLY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички