Огнени страсти с Fetish Night и Samuele Sartini в Bedroom Beach


Огнени страсти с Fetish Night и Samuele Sartini в Bedroom Beach

4396

Bedroom BeachClub ще обедини всички страсти на една сцена в екстравагантното шоу Fetish Night на 30 юли.

Елитният морски клуб ще представи за първи път италианския топдиджей Samuele Sartini (на снимката), който ще дирижира тематичния спектакъл зад пулта, а редом до него ще бъде родната звезда DJ Andrew.

Нощта на фетишите ще е пълна с изкушения, музикален адреналин, пулсиращ във вените, звезден блясък, кристален звук и светлини, танцуващи върху изваяни тела, обясниха организаторите. Съблазнителни и неприлични, Bedroom Premium Ladies ще бъдат афродизиака на вечерта. Гостите на заведението ще бъдат погълнати от брилятния L-Acoustics саунд на най-добрата озвучителна техника в света и високотехнологични светлинни ефекти, пресъздаващи една изключителна аудио-визуална приказка по подобие на най-престижните клубове в Маями, Монте Карло и Кан.

За първи път своя талант зад пулта в Bedroom Beach ще демонстрира италианският диджей и продуцент Samuele Sartini. Неговите дръзки експерименти с музиката и прилагането на нови техники и звукци го поставят редом с имена като Calvin Harris, Roger Sanchez, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren. След поредица от главозамайващи партита през изминалите сезони в София, Samuele Sartini ще гостува на сцената в  хитовия клуб с нова експлозия от грууви, секси и супергорещи клубни бийтове. Големият му успех идва с глобалния хит "Seek Bromance", плод на сътрудничеството с шведския талант Тим Бергинг. Парчето има над 100 милиона гледания в YouTube и получава няколко платинени и златни награди.

Заедно с италианеца зад пулта ще се изяви популярният резидент на Bedroom Beach Club и един от най-добрите диджеи в България - DJ Andrew. който умело експериментира с почти всички стилове модерна електронна музика и има участия в цялата страна през последното десетилетие.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички