Виж програмата на Kavatsi Beach Fest 2016 по часове


Виж програмата на Kavatsi Beach Fest 2016 по часове

4735

Вече е ясна програмата на Kavatsi Beach Festival 2016 и по часове.

Както MySound.bg своевременно съобщи, събитието ще се състои на плажната ивица на къмпинг "Каваци" непосредствено пред летния клуб "Алкохол" на 30 и 31 юли, събота и неделя.

Афишът на проявата събира любопитни музикални формации от САЩ, Холандия, Сърбия, Румъния, Австралия, Македония и България.

И на двете дати вратите ще отворят за посетители точно в 17.30 ч. Първият ден – 30 юли, събота, с последователни сетове ще открият две български банди - Brazz VilliDJ и Wickeda, съответно от 18.30 ч. и 19.30 ч. Традиционно любимите за българските фенове Jaya The Cat ще се появят в 21.00 ч. за шоу с продължителност час и  половина. Същата музикална доза на живо очаква публиката и от страна на хедлайнъра за вечерта - в 23.00 ч. Кирил Джайковски - австралийският изпълнител и диджей с македонски произход, излиза с пълнокръвна интрументална група и две колоритни лица зад микрофоните, съответно от САЩ и Австралия - TK Wonder и MC Wasp.

В неделя (31 юли), активната част от програмата стартира отново в 18.30 ч. със сет на Kottarashky & The Rain Dogs в компанията на познатия от Panican Whyasker и Пиромания фронтмен Nufry в ролята на емси. В 19.30 ч. идва ред на гостите от Македония - веселата компания Superhiks, която вече няколко пъти е радвала публиката в София със забавната си програма. Румънците Subcarpati, които с разнообразния си, но балансиран стил, стават все по-популярни на балканската и европейската сцена, ще се представят от 21.00 ч. с 90-минутна програма, включваща пълния им арсенал от гости и видоизменения в състава. Една от най-популярните - вече и у нас, съвременни сръбски банди - S.A.R.S., излиза отново под открито небе в 23.00 ч. с традиционен сет от час и половина.

Двете вечери продължават с афтърпартита на плажа, чиято селекция е поверена на Feel и DoLittle (съответно на 30 и 31 юли). За настоящата седмица пък са предвидени две подгряващи партита - на 27 юли, сряда, "Малката текила" (Созопол) и на 29 юли, петък, клуб "Алкохол" (Каваци), с подбор от Selector Lazy Face и екип на "Строежа".

През 2015 аналогично проведена фестивална вечер на същото място с хедлайнър Дубиоза Колектив беше напълно разпродадена дни преди самата дата, а месец по-късно една от тазгодишните основни групи - S.A.R.S. - достигна солд аут и рекордните за столичния клуб "Маймунарника" 2 500 посетители. Към момента повече от 3/4 от билетите за предстоящите фестивални дни са вече изчерпани. Все още има на разположение в мрежата на Eventim.bg, като организаторите от "Строежа" и "Алкохол" препоръчват предварителното закупуване, както и пристигането навреме. За всяка една от двете дати се предлагат отделни пропуски, но не и за общ двудневен билет. Влизането и излизането на територията на фестивала става еднократно.

Деца под 7 години се допускат безплатно и в присъствието на родител.

Kavatsi Beach Festival 2016
30-31 July 2016/ Saturday-Sunday
Club Alcohol Kavatsi Beach
Kavatsi Beach/ Плаж "Каваци"

LINE UP:

30 July, Saturday

17:30 - Doors Open
18:30 - Live: Brazz ViliDJ (Bulgaria)
19:30 - Live: Wickeda (Bulgaria)
21:00 - Live: Jaya The Cat (Netherlands, USA)
23:00 - Live: Djaikovski feat. TK Wonder & MC Wasp (Macedonia, Australia, USA)
After Party: Feel (DJ Set)

===

31 July, Sunday

17:30 – Doors Open
18:30 - Live: Kottarashky & The Rain Dogs feat. Nufry (Bulgaria)
19:30 - Live: Superhiks (Macedonia)
21:00 - Live: Subcarpati (Romania)
23:00 - Live: S.A.R.S. (Serbia)
After Party: DoLittle (DJ Set)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички