Виж кой спечели албума на Еридан и Славин Славчев Време разделно


Виж кой спечели албума на Еридан и Славин Славчев Време разделно

4359

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Вирджиния Рекърдс", в чийто каталог се появи съвместният албум на Славин Славчев и група Еридан - "Време разделно" (обложката на снимката).

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с оригинален луксозен екземпляр на диска. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Част от коя песен бе избрана за първия тийзър при анонса на "Време разделно"?

Вярното е: "Обречен".

Честито на: Бисер Янев и Донка Манолова.    

"Време разделно" включва осем авторски парчета и един инструментал, композирани от Иво Икономов и Димо Тодоров. Записът е осъществен и мастериран в студио M & D, а е продуциран, издаден и разпространен от "Вирджиния Рекърдс".

"Вярваме, че няма нищо случайно. На финала на X Factor Славин изпълни песен на легендарните Rainbow със самия Joe Lynn Turner, който пък ни избра за група, с която да концертира в България. Още в процеса на работа усещахме, че е време да експериментираме с нов вокалист, за да постигнем възможно най-добрия звук в новия ни албум. Нито за миг не сме се колебали, че именно впечатляващият глас и прекрасното сценично присъствие на Славин са това, което ни е нужно. Смея да твърдя, че експериментът е повече от успешен!", споделя китаристът и един от създателите на Еридан, Димо Тодоров.

Именно благодарение на подкрепата на публиката, Славин бе номиниран в категорията "БГ дебют" на Годишните музикални награди на БГ Радио. Признание за постигнатите успехи през 2015 той получава и с наградата за най-добър нов изпълнител и номинацията си за най-добър изпълнител от България от международните награди DAFBAMA Music Awards, които ще бъдат връчени на артисти от Средиземноморието, Централна Азия, Средния Изток и Източна Европа, в Хамбург, Германия, на 27 август.

В Еридан са: Димо Тодоров – китара, Иво Икономов - бас, вокали и Стоян Петров – ударни. "Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички