Хиляди посрещнаха изгрева с Insomnia 2016


Хиляди посрещнаха изгрева с  Insomnia 2016

4850

Хиляди членове на голямото семейство на Metropolis посрещнаха изгрева под звуците на първокласна електронна музика заедно с артисти от световна величина отново на красивия плаж "Перла" в Приморско.

Тазгодишната Insomnia продължи 24 часа, а настроението беше двойно по-празнично и поради факта, че събитието беше част от поредицата, отбелязваща двайсетия рожден ден на най-стария диджейски колектив у нас.

Летните вибрации започнаха отрано в събота вечер и изстреляха публиката високо в парти орбитата с лайв сета на баварската принцеса Monika Kruse. 16 години след първото идване в България, тя показа брилянтните си умения да миксира енергично техно с любимите на българската публика прекъсвания и мощни избухвания.

В средата на нощта зад пулта застана французинът Julian Jeweil, който наблегна на ритмичните бас линии и тежкия безкомпромисен звук. Танцувалните вибрации задържаха бодрото настроение до тържественото начало на Sascha Carassi. Широк спектър от тек хаус и техно, изненадващи обрати с неповторим винилов звук и красиви мелодични прекъсвания съпроводиха бавното издигане на слънцето над екзотичния плаж.

Естествено, партито продължи и през деня, с размазващите сетове на Metropolis Djs, които за пореден път вдигнаха парти стандарта с безупречна организация и програмация.

Както MySound.bg нееднократно писа, празненствата по повод Metropolis 20 стартираха през март с Heroes Total (със Sam Paganini и Alan Fitzpatrick), последвано от новата поредица Sonic Voyager Ben Klock и KiNK) и Insomnia 2016 и тепърва ще продължават да показват на какво са способни хората, които създават и развиват електронната музикална култура в България повече от две десетилетия.

Insomnia 2016 се проведе в партньорство с община Приморско. Снимки: в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички