Jеremy? превземат Маймунарника със самостоятелен концерт


Jеremy? превземат Маймунарника със самостоятелен концерт

4688

Jеremy? ще разтърсят за пореден път добре познатата за тях столична сцена в "Маймунарника" с първия си самостоятелен концерт там.

Събитието е на 25 август, година след последното участие на бандата на лятната сцена за жива музика. Ерсин, Ташо, Росен, Краси и Емилиян се завръщат със сериозен актив – своя изключително успешен дебютен едноименен албум, който бе разпродаден само два месеца след издаването му.

След редица силни изяви в актуалните летни клубове на най-обичаните плажове у нас, идва ред лятното турне на групата да премине и през една от най-добрите сцени на открито в столицата. Феновете на музикантите ще чуят на живо хитовете "Fake Fruits", "Hope", "Two Weeks To The Great Escape" и "King Kong". За онези, които все още не са се сдобили с копие от албума, групата наскоро пусна в продажба втори тираж и всеки желаещ ще може да го закупи на място в "Маймунарника" по време на концерта. Мърчандайзингът ще включва още и официалната тениска с визията от корицата на албума – произведението на художника Кольо Карамфилов.  

"Очакваме с нетърпение точно този концерт в "Маймунарника". Това е една от основните сцени за инди артистите у нас и сме щастливи, че авторската ни музика отново ще звучи тук. От sold-out концерта за премиерата на албума в "Терминал 1" досега изминаха три изключително важни и силни за нас месеца, в които не сме спирали да свирим за нашите фенове. Радваме се, че имаме възможността да го направим за тях отново тук. Ще бъде специално", уверява фронтменът Ерсин.

Вратите отварят в 19.30 часа на 25 август, а преди Jеremy? ще удари българската алтърнатив рок група Nu/Ance.

Билети за концерта - в мрежата на Eventim.bg, "Маймунарника", "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", както и онлайн през сайта на компанията.

Събитието във Фейсбук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички