Тома пее за победителите в епичната Escape Room битка


Тома пее за победителите в епичната Escape Room битка

4646

Остават броени часове до момента, в който ще се разбере кои са големите победители в едно от най-оспорваните и епични състезания в ескейп руум жанра - Escape Room Battle 2016.

Това ще се случи в столичния бар Rock It от 19.30 ч. на 18 август, четвъртък. Вход свободен. Отборът, преминал през всички 7 стаи с най-добро време автоматично заминава за Будапеща, европейската столица на ескейп стаите, където ще има възможност да изиграе една от най-известните местни игри.

По време на култовото Escape Room парти, освен награждаване, ще има специална тематична програма, на която са поканени и участниците, сред които много популярни лица - Калин Врачански, Силвия Петкова, Леонид Йовчев, Гери Турийска, Тео Чепилов, и всички почитатели на екстеремните преживявания. Хард тембърът на Music Idol 2 Тома ще изпълни няколко акустични рок версии в тон с обстановката, а в едната зала на заведението ще се играят най-известните настолни игри като Dixit и Dobble. На сцената ще се демонстрира пък популярната ролева психологическа игра с детективски сюжет "Мафия".

Всички участници в Escape Room Battle 2016 тестваха своя отборен потенциал, премериха сили и показаха силен състезателен дух във фантастичните стаи на Questomania, Escape Way, Mind Rooms, Vestigo, Game Castle, Questhouse и Lost Rooms, припомнят организаторите.

Escape Room Battle е своеобразна лига, съставена от 7 от най-добрите стаи-игри в София, в която  могат да се включат всички и да формират отбори от 2 до 6 човека. За да завършат тура, участниците трябва да преминат през всичките му 7 кръга, т.е. да изиграят своите игри в 7-те ескейп стаи. Отборът, постигнал най-добро време, печели първата награда – петдневна екскурзия до Будапеща.

Real-Life Escape Room, или ескейп стаите, както станаха популярни у нас, са нов начин за забавление. Основната идея е, че един отбор, съставен от 2 до 6 души, решава различни пъзели и загадки, за да се излезе от заключена стая за 60 минути. Това е забавна и предизвикателна игра, която изисква наблюдателност, съобразителност и работа в екип.

Участниците попадат в паралелна реалност и буквално стават герои във фантастичен филм или игра, подобна на познатите компютърни Quest игри от близкото минало.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички