Италианецът DJ Cassimm зад пулта в Bedroom Beach


Италианецът DJ Cassimm зад пулта в Bedroom Beach

4773

Посетителите на Bedroom Beach Club ще танцуват с музиката на DJ Cassimm тази събота, 20 август.

Италианският артист, познат на феновете на качествената хаус музика от изявите си в столичния Bedroom Premium Club, ще блесне зад пулта в клуба на Слънчев бряг за първи път. Той обещава микс от стилове, дирижирайки екстравагантния спектакъл Mirrors с музикалния съпорт на Dimo BG.

Ослепителното шоу ще надникне в един огледален, приказен свят, където всеки образ се отразява в съблазнителните танци на Bedroom Premium Ladies, музиката провокира, сцената се превръща в движение от стъкло, а хореографията и костюмите те изпращат в друга реалност... Оригиналната танцова постановка е дело на Галя Христова (Сатен), а авангардните костюми - на дизайнера и стилист Донка Боева, поясняват организаторите.

Cassimm e диджей и продуцент, роден в Южна Италия през 80-те. Работи под името Alessio Caforio по продукции в сътрудничество с лейбъли като Stereo Production ОfChus And Ceballos, Hotfingers и 303 Lovers. Проектът Cassimm cе ражда през 2012 с успеха на първия му трак "Silent To Me", лицензиран от Sony Columbia. Парчето директно превзема челната десетка на Beatport Indie/NudiscoTop 100. От 2014 Cassimm е резидент в Club Aquarium в Лондон, където нощният живот ври и кипи.

Гостът обещава да пренесе парти-атмосферата на един от най-известните клубове в британската столица на морския бряг в Слънчев бряг.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички