Живей активно! ще раздвижи Бургас


Живей активно! ще раздвижи Бургас

4539

Нестле България ще даде официален старт на бургаското издание на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот - Живей активно!

Събитието ще се състои на 28 август, осъществено с подкрепата на Министерството на младежта и спорта, община Бургас, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката и много други. Големите спортисти ще поведат десетки хиляди на поход под мотото "По-добри заедно!"

Сантра, Дивна, Играта (на снимката), Лео, Павел и Венци Венц ще се включат в проявата на сцената в Пантеона от 18.00 часа.

Денят ще започне точно в 10.00 часа от три начални точки. Велопоходът ще стартира от моста в Морската градина начело с Тити Папазов и Тереза Маринова. Ангел Ковачев ще поведе почитатели на ролерите и скейтборда от Графичната база, а от културен център "Морско казино" ще потегли пешеходен поход, воден от Евгени Иванов- Пушката и Данчо Йовчев. Трите активни лъча ще се съберат пред Пантеона в Морската градина, където на официална церемония ще бъде даден стартът на Живей активно!

Началото ще бъде поставено още в 11.00 часа със сладоледени игри за двойки с NESTLE Ice Cream®и Лео Бианки; игри на открито и Heal Fit гимнастика с АСЕМ; щафетни игри в компанията на Тереза Маринова, художествена гимнастика с КХГ "Черноморец"; турнири по футбол и волейбол с Евгени Иванов-Пушката; с музика, танци и NESCAFÉ® забавления заедно с Дивна и Део; PURINA® представяне, игри за домашни любимци и техните стопани с треньора Асен Аролски и рапъра Играта (на снимката), както и с освежаващи демонстрации по водна топка, сърф и други водни забавления.

Движение, спорт, състезания, игри за балансирано хранене, танци, музика и семейни щафети са само част от идеите, които доброволци от цялата страна могат да предлагат на сайта: www.jiveiaktivno.bg  и които ще станат част от програмата на събитията по време на кампанията. Всички, които искат да получат повече информация, могат да го направят във Facebook (https://www.facebook.com/Live.Actively) или на сайта на инициативата http://www.jiveiaktivno.bg.

Живей активно! се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с подкрепата на община Варна, община Бургас и община Пловдив.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички