Sofia Fusion Festival 2016 с нова сцена и още по-шарена програма


Sofia Fusion Festival 2016 с нова сцена и още по-шарена програма

4757

Третото издание на есенния двудневен музикален Sofia Fusion Festival ще се състои в Sofia Live Club на 4 и 5 ноември.

Както и в преди, в програмата са и чуждестранни, и интересни по стил и облик български музиканти. Очаквайте скоро повече информация за всички изпълнители. Билетите ще бъдат пуснати в продажба през септември, обявиха организаторите.

Световнопризнатият Nadishana и неговото трио ще свирят за първи път у нас в афиша на Sofia Fusion Festival 2016 на 5 ноември.

Nadishana е мултиинструменталист, композитор и звуков дизайнер от Сибир, който създава свой собствен уникален и новаторски подход към фюжън музиката. Творческият синтез на различни музикални традиции по света и съвременнте технологии правят звученето му модерно и популярно. Nadishana използва уникална техника за всеки един от своите инструменти и я съчетава със съвременното цифрово-аудио редактиране. Творческата му лаборатория е наречена "звукова микрохирургия".

Група Foltin е любима на мнозина – всеки, който е слушал и гледал на живо колоритите, знае, че те са доста щури музиканти. Изпълненията им се помнят дълго от публиката - театралната форма, подобна на кабаре, се превръща в истински мюзикъл. В саунда на македонците са са забъркани много различни жанрове: електро-акустичен алтернативен рок, кабаре, фънк, ембиънт и джаз.

Перфектният звук в Sofia Live Club е добре познат на Foltin и музикантите се радват, че на 4 ноември ще свирят за пореден път там.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1095377350524134

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички