Дийп хаус и ню диско страсти точно под звездите: Edition limited


Дийп хаус и ню диско страсти точно под звездите: Edition limited

5714

След убедителното си завръщане на столичната клубна сцена, CODE кани ценителите на следващото си стилно тематично парти на 27 август.

Винилът - грамофонната плоча, която мислехме, че остарява във времето и събира прах някъде в кашоните с "тави" и дискографиите от миналото, се завърна триумфално в последните години. Цифровите записи не само че не я изместват от зоните на професионалното музикално звучене, но я превръщат в нещо повече... В ръцете на диджея тя е съкровище с оригинална музикална стойност и изцяло различен саунд, усещане за автентичност, бохемски дух, модерно ретро и свобода. Неслучайно, продължавайки серията от партита, с които представя своите артисти на родна и на световна сцена, продуцентската компания CODE, като организатор на събития с отличаващ се стил, избира за сцена на Disco Space - Under Тhe Stars откритото пространство на покрива на НДК - Sky Plaza Rooftop - в светлините на София и по залез, точно под звездите.

След като CODE представи DJ Goby в първото си парти за клубното лято тази година, българският лейбъл е поканил VinylAddicted за изява на 27 август (събота). Гръцкият продуцент и диджей пристига в България като част от рустъра на агенцията с изключителен и зареждащ с енергия vinyl set за Disco Space.

Посетителите да се стягат за ню диско, дийп диско и дийп хаус сет  от лимитирани нови винили, реализирани от лейбълите му Editor's Kutz, Diggin' Disco Deep и много други издаващи 12-инчови плочи в днешни дни. Музикалната селекция и стилът на VinylAddicted и DJ Goby са гаранция за качество на дансинга в изненадващо мелодичен, прочувствен и повдигащ настроението микс в парти с необикновена и уникална концепция.

Нощта под звездите в Sky Plaza Rooftop (НДК) ще започне в 20.00 ч. Събитието е с вход 10 лв. в предварителна продажба чрез мрежата на Weemss https://event.gg/4060 . За повече информация: http://www.iamcode.org . Вход на място в деня на събитието - 12 лв. Възможна е отстъпка за групи над 5 души (10 лв. вход за 5+)

VinylAddicted

Роден в град Драма през 1981, VinylAddicted започва да събира плочи със соул, диско, фънк и хаус музика още на 12-годишна възраст. Днес колекцията му наброява повече от 20 000 "тави". VinylAddicted стартира своята кариера като диджей през 1995 и се изявява като музикален продуцент от 2009. С регистрирането на лейбъла Editor's Kutz през 2013 с над 14 издания до днес и издаването на негови тракове от други лейбъли, сред които Whiskey Disco, Editorial, Funky Town Records, Restore, Smokecloud Records, DiscoDat, Masterworks Music, Los Grandes, WYMM, Wonderful Times, той е считан за един от най-признатите продуценти в областта на диско ремиксите и един от основните представители на "сцената" в Гърция. През 2015 създава Diggin'Disco Deep като компания с каталог само за лимитирани серии винили в стил дийп диско и дийп хаус.

Специалното издание на албума му "Diggin' Disco Deep #3" оглави чарта DJs Most Charted Disco на Juno през април тази година. В сътрудничество с водещи продуценти и диджеи в областта на диско/ню диско той представя своите винил-сетове в Белград, Истанбул, Милано, Париж, София и, разбира се, Солун, с подкрепата на екипа на WePlayDisco. През 2011 VinylAddicted създава собствен блог - justlovevinyls.blogspot.gr, който вече се смята за един от най-популярните в световен мащаб с най-новото от изданията на винил в ню диско и дийп хаус направленията.

Goby

Goby стартира кариерата си в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звучене на винили във водещи родни нощни клубове, сред които "Спартакус", "Червило", "Вси Светии", "Примо" и други с ремикси на хитове от ар-ен-би, соул, геридж, диско и хаус направленията. След известно прекъсване, той се завърна у нас през 2015. Към днешна дата е продуциран от CODE, разпространявайки най-доброто от ню диско и хаус музиката не само на българска, но и на чуждестранната клубна сцена. DJ Goby е в екипа и на Spa In Disco (Spanish underground Disco label). Работи с изпълнители и звукозаписни компании като Rare Wiri Records, Masterworks Music, Golden Soul Records, Good Stuff Recordings, About Disco Records, Karmic Power Records, James Rod, Fran Deeper, Rayko, Vinyl Addicted, Slync, J&M Brothers, San Fran Disko, Rafael Cancian, Lenny Fontana. Миксовете на Goby се излъчват и подкрепят от Dynamic Radio (Франция), KNDJ Radio (Испания), Groovefinder (Германия) и Slice Of Life SOL (Лондон, Ибиса). Извън клубовете продължава да работи по проект за edit/remix на музика в електронните жанрове от 80-те и 90-те години.

Промо видео: https://youtu.be/nwVC9tmgYec

Промо микс VinylAddicted:
https://soundcloud.com/iamcodeorg/disco-space-003

Промо микс Goby: https://soundcloud.com/iamcodeorg/lovestorybygoby01

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички