Модерни млади в афиша на After Fest 2016


Модерни млади в афиша на After Fest 2016

5195

After Fest 2016 - голямото афтърпарти след летните плажни препускания и отпуски,  ще се състои на поляната до хижа "Момина сълза" в природен парк  "Витоша" между 3 и 5 септември.

Пилотното издание на събитието ще представи вече доказали се изпълнители, но и тепърва изгряващи млади музиканти. В три поредни дни на сцената ще излязат Jeremy?, Oratnitza, Smallman, Southwick, So Called Crew, Dead Man’s Hat, Vlada Tomova, Belonoga, Lady & Gents, Out In Space, Krekhaus Jam и Nu/Ance. За първи път в България оупън еър фестивал ще предложи подобно стилово разнообразие – фюжън, рап, фънк и алтърнатив рок, при това съвсем близо до столицата, което го прави изключително достъпен за всички жители и гости на София.

Именно заради това After Fest е чудесна възможност за всеки да посети културно събитие на открито в почивните дни преди официалния празник за Деня на Съединението на България (събота, неделя и понеделник) заедно със семейството си в невероятната и спокойна атмосфера на Витоша, откъснат поне за малко от забързаното градско всекидневие, посочват организаторите Kultur Productions. До локацията има градски транспорт (автобус №63) – факт, който прави After Fest наистина достъпен. Предвидени са много изненади и забавления.

Основна мисия на събитието да обедини тепърва развиващи се български групи и да им предостави публичност, като така спомогне за развитието на музикалната култура в страната. Голямата цел и искрено желание на организаторите е той да се превърне в място, което да се разпознава като източник и меценат на качествена нова музика.

After Fest 2016 във Фейсбук - ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички