Флекс Балет Русия за първи път в България


Флекс Балет Русия за първи път в България

5124

Флекс Балет (Flexx Ballet) Русия ще гостува за първи път у нас в зала 1 нa НДК от 19.00 ч. на 8 октомври.

Комбинацията от съвременна музика, танц и невероятно светлинно 3D шоу от ново поколение е единствен по рода си и няма аналог в Русия и Европа. Перфектно изпипани хореографии, нотки от класическия руски балет, движения от китайски древни бойни изкуства, танго, валс и още много елементи са представени в най-новия проект на Флекс Балет -  "Елементи" (Elements). Невероятната пластичност, динамика и движения в танците ярко обрисуват реалните човешки емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Няколко малки спектакъла се сливат в едно голямо шоу, което демонстрира двуполюсната природа на мъжката бруталност, подвластна на любовта, и женската нежност, доминирана от чувствата. Неподправената и въздействаща атмосфера на сцената се създава и чрез светлинна концепция, която позволява използването на най-нови технологии от светлина и огън.

Балетът, чийто директор е Павел Мичко, удовлетворява вкуса и на най-претенциозните меломани в Япония и Финландия. И не само, Флекс Балет Русия изготвя хореографиите и сценографиите за представянето на световни имена като Mercedes-Benz, Audi, BMW, Honda, Bvlgary и други знаменити марки, в Русия, Япония, Китай и европейски столици с грандиозни спектакли, чиято аудитория наброява над 20 000 души. Проектът е феномен в съвременното изкуство, който носи полъха на новото време и сантимента на вековни танцови традиции, поясняват организаторите.

И българската публика предстои да се докосне до красотата на "Елементи", изживявайки красотата на шоуто в НДК.

Билети - в касите на Билетен Център НДК, "Офис 1", бензиностанции ОМВ, магазини "Пикадили" и чрез системата на Eventim.bg.

Първите 300 пропуска са на промоционална цена с 10 лв. по-ниска от редовната.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички