Jeremy? в трескава подготовка за специалния лайв в Маймунарника


Jeremy? в трескава подготовка за специалния лайв в Маймунарника

4894

Обновен сет и атрактивен лайв подготвят Jeremy? за първия си самостоятелен концерт в столичния клуб "Маймунарника".

Както MySound.bg вече огласи, събитието ще се състои този четвъртък,  25 август. След силното лятно турне по Черноморието, актуалната група се завръща на една от любимите летни музикални сцени в София, за да разтърси феновете с хитовете от изключително силния си едноименен дебютен албум.

"Това лято е едно от най-силните, които сме имали до момента. Невероятните концерти, които споделихме с Queen в Полша, Румъния и България и участието ни на една от най-утвърдените фестивални сцени - Exit Festival 2016 – ни вдъхновиха и заредиха. Искаме да заразим и нашите фенове с фестивалната магия, която усетихме. Затова не спираме да свирим за тях – онези, които идват да ни слушат на живо по морето, и тези, които ще ни гостуват в "Маймунарника". Ще бъде много специален концерт", споделя китаристът Ташо.

За неповторимата енергия ще допринесе Nu/Ance – най-младата и бързоразвиваща се алтернативна рок група у нас. Току-що завърнали се от успешно участие като българския представител на финалите на петдесетото издание на един от най-старите рок фестивали в света – "Гитариада" Зайчар в Сърбия, момчетата ще забият 30-минутен подгряващ сет преди Jeremy?.

Подгряващият гиг не е подбран случайно. Jeremy? продуцират най-новия сингъл на младите си колеги, който ще бъде представен на концерта в "Маймунарника". Видеопремиерата му се очаква след по-малко от месец.

"Те са много интересна банда. Радваме се, че сме част от тяхното развитие и че на 25-и ще споделим с тях тази емблематична сцена за инди музика у нас. Сигурни сме, че публиката ще остане много приятно изненадана от Nu/Ance в четвъртък", уверен е Ерсин, фронтменът на Jeremy?.

Вратите отварят в 19.30 часа. Билети - в мрежата на Eventim.bg на символичната цена от 6 лв. Препоръчва се предварително закупуване, поради ограничения им брой. Каси: "Маймунарника", щандовете на Eventim на ул. "6-и септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Сolours, "Технополис", OMV, Билетен център НДК, "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", Duende Travel София, онлайн през сайта на компанията, както и на място, непосредствено преди събитието на цена от 8 лева.  

Събитието във Фейсбук

Jeremy? са Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани), Красимир Тодоров (клавишни) и Емилиян Бонев (бас). От 2013 година те са сред най-популярните и харесвани инди рок групи у нас. Песента "Fake Fruits" е излъчена в ефира на MTV. Музикантите са взели участие в няколко международни музикални фестивали, сред които престижния The Great Escape в Брайтън (Великобритания), Rock For People в Чехия и Exit Festival 2016 в Сърбия: бяха избрани лично от рок легендите Брайън Мей и Роджър Тейлър да подгряват Queen + Adam Lambert в България, Румъния и Полша. Музикантите ще се изявят и на "Аполония" 2016.

В Nu/Ance са Борис Иванакиев (вокал), Дени Попов (китара), Теодор Иванов (бас) и Борис Малеванов (барабани). През лятото на 2015 стъпват на една сцена с британската звезда James Arthur с участието си на Bansko Beats Festival и се разписват запомнящо се на още няколко фестивала като "Мога Фест", Rock’n’Roll Par Mall и други, на които представят своя сингъл "Daylight". Групата стартира 2016 като подгрява украинската банда Sinoptik, а след това е избрана да участва в култовия "ММ – Концертът". Квартетът бе български представител на финалите на петдесетото издание на един от най-старите рок фестивали в света – "Гитариада" в Зайчар, Сърбия.

Двете формации ще споделят обща сцена и на After Fest 2016.

Снимка: Creative Visual Solutions

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички