Концертът на Любэ под патронажа на посолството на Русия


Концертът на Любэ под патронажа на посолството на Русия

4325

Най-големите звезди на руската музика Любэ получиха подкрепата на родината си за своя най-мащабен концерт досега у нас, който ще изнесат в столичната зала "Арена Армеец" на 10 декември.

Посланикът на страната Негово Превъзходителство г-н Юрий Николаевич Исаков обяви, че застава зад събитието, като то ще премине под патронажа на посолството на Руската Федерация в Република България.

"Убеден съм, че изпълнението на този забележителен ансамбъл, който е обичан както в Русия, така и в България, ще достави истинско удоволствие на публиката, ще ѝ позволи по-дълбоко да се запознае с един от най-значимите колективи от съвременната руска музикална сцена, а също така като цяло ще стане запомнящо се мероприятие в културния живот на града", заяви Н.П. Исаков.

Вече над 25 години Любэ радва меломаните от цял свят с песни, в които хармонично са смесени елементи от рок, блус, руска фолклорна и военна музика. Идеята за създаването на групата е на продуцента и композитор Игор Матвиенко. Той композира музиката за дебютните ѝ песни по стихове на Александър Шаганов и Михаил Андреев в края на 80-те.

Българските почитатали ще чуят на живо всички най-големи хитове на великата руска група - "Давай за", "Комбат", "Солдат", "Там за туманами", "Песня о звёздах", "Позови меня тихо по имени" и много други култови композиции.

Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 40 лв. до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК. Организатор на събитието е Moko Solution.

Актуална информация за концерта - на страницата на официалното събитие във Фейсбук:

Любэ/The Best Оf/ 10 December 2016 /Arena Armeec.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички