Рапърът DMX стана баща за 15-ти път


Рапърът DMX стана баща за 15-ти път

5978

Рапърът Ди Ем Екс (DMX) стана татко за 15-и път, след като приятелката му Дезире Линдстрьом (Desiree Lindstrom) го дари със син. Това е първо дете за нея.  

Малкият Екзъдъс Симънс (Exodus Simmons) се е появил на бял свят в Ню Йорк на 19 август. Таткото, истинското име на когото е Ърл Симънс (Earl Simmons), не е присъствал на раждането, тъй като по това време се е намирал на участие в Аризона. След като приключил ангажиментите си, 45-годишният Ди Ем Екс незабавно се е качил на самолет за Ню Йорк, за да види най-новия си наследник.

Рапърът е споделил за сайта за знаменитости TMZ.com, че появата на Екзъдъс е благословия. Новината за раждането на поредното му отроче идва няколко седмици след като музикантът постигна бракоразводно споразумение със съпругата си Ташера (Tashera) и майка на четири от децата му, с която са разделени. Хип-хопърът и благоверната му се разделиха през 2010 г.. Три години по-късно тя подаде молба за прекратяване на 11-годишния им брак, по време на който Ди Ем Екс редовно е кръшкал.

Децата на изпълнителя са от девет различни жени, сред които и Ядира Борего (Yadira Borrego), с която имат две отрочета.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички