Ъпсурт и Гери-Никол хедлайн на Плюс Фестивал 2016


Ъпсурт и Гери-Никол хедлайн на Плюс Фестивал 2016

4617

Ъпсурт и Гери-Никол се присъединяват към компанията на рап дуото Павел и Венци Венц, Остава и бийтбоксъра Skiller, изявявайки се хедлайн в рамките на третото издание на "Плюс Фестивал".

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието ще се състои на площад "Константин Величков" (Тортата) в Пазарджик между 2 и 4 септември.  В програмата са и едни от най-обещаващите румънски звезди, част от музикалното семейство на Roton Music, сред които Alessandra, Theo Rose и Rawanne. Международното участие допълват Ashely David от Великобритания и македонците Brooklyn Projects.

Организаторите подхождат с комплименти към изгряващите родни звезди и продуцирането на качествена авторска българска музика. Именно затова по тяхна покана в рамките на фестивала ще участват Станислава Василева, Вениамин Димитров, Ивон Владимирова и местните изпълнители Емил Петров и Стефан Стоилов. Сред групите са Taking Heed и Modica Band.

На танцувалния фронт ще се представят The Hopers от Сандански, балет Obsession от София, местните Албена, Мистерия, Torrens и брейк денс съставът Electra Crew.

Подготовката за събитието тече с пълни сили. Специално за него в Пазарджик пристигнаха и редица доброволци от други градове. "Тази година за цели две седмици сформирахме екип както от по-опитните ни доброволци, и такива, които са с нас за втора или дори трета година, а и младежи, които са с нас за първа. За много от тях това е първи ангажимент от този род. Обнадежден съм от това, което младежите демонстрират до този момент – те са изключително амбициозни, с огромно желание да подкрепят фестивала, който се превърна във визитка картичка на нашия Пазарджик", споделя изпълнителният директор Александър Иванов.

"Плюс Фестивал" се провежда за трета поредна година. През 2016 той сменя локацията си и мести всички концерти на площад "Константин Величков" (Тортата), където ще се състоят големите вечерни концерти на 3 и 4 септември. Единствено неизвестна остава локацията за шоуто на Остава, обявено за 2 септември. Организаторите имат амбицията за пръв път да реализират музикален концерт от друг вид, или т.нар. secret location концерт – такъв, до който се допускат ограничен брой хора едва след предварителна резервация. Само те ще получат известие за точното място на събитието часове преди началото му.

Всичко за "Плюс Фестивал" - на неговата страница във Фейсбук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички