Шоуто на Слави ще продължи да се излъчва в ефира на bTV


Шоуто на Слави ще продължи да се излъчва в ефира на bTV

5099

bTV Media Group и "Седем осми" подписаха нов договор за "Шоуто на Слави", според който и през новия сезон ще се излъчва както и досега - всяка делнична вечер от 22.30 часа.

Едночасовото предаване ще бъде акцент в късната вечерна програма -  това показват рекламните тарифи за септември, които медийни агенции изпращат до своите клиенти.

Водещ остава Слави Трифонов. През новия телевизионен сезон bTV ще излъчи и филма на "Седем осми" за концерта на Слави и Ку-ку бенд в Лондон.    

"Шоуто на Слави" е едно от най-емблематичните и високорейтингови предавания в ефира на bTV, която му дава ефир вече 16 години. "Радваме се, че Слави и Ку-ку бенд ще бъдат част от програмата, за да продължат да правят това, в което са най-добри – забавни актьорски вечери, злободневна сатира, музикални изпълнения, разговори с най-интересните световни и български личности", казва Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

"Продължението на договора между "Седем осми" и БиТиВи Медиа Груп е естествено заради свободата да реализираме медийните си проекти и гражданската си позиция", коментира Слави Трифонов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички