Съвместно шоу на Весна Змиянац, Шабан Шаулич, Синан Сакич и Стоя


Съвместно шоу на Весна Змиянац, Шабан Шаулич, Синан Сакич и Стоя

8006

Весна Змиянац, Шабан Шаулич, Синан Сакич и Стоя ще изнесат мащабен концерт в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 14 октомври, петък.

Сръбските певци ще бъдат съпроводени от 50-членния оркестър на Аца Софрониевич, на сцена от 3 нива. Организаторите обещават невероятно  озвучаване и светлинни ефекти.

Шабан Шаулич е сръбски певец и композитор. Много популярен в родината си, той е на сцената от 70-те години. Определят го като "Крал на народната музика". През 1969 издава първия си албум "Дајте ми утјеху", последван от "Био сам пијанац" през 1972.

Стоянка Новакович, по-популярна само като Стоя, е известна със силния си глас. През 1998 година пуска дебютния си албум "Kako je meni sada".  Тя е най - популярната сръбска певица в България след Светлана Ражнатович, Драгана Миркович и Лепа Брена.

Весна Змиянац е сред най-известните и доказали се сръбски звезди. Измежду най-големите ѝ хитове е "Sto jivota". Изпълнителката изнася концерти и в България, представяйки и чисто български народни песни като "Йовано, Йованке".

В дискографията на Синан Сакич са 27 албума. Кариерата му започва през 1978 със синглите "Sreli smo se mnogo kasno" и "Rastanak kraj reke".  През 80-те е член на известната група Juzni Vetar.

Билети за концерта на цени от 30, 40, 45, 50 и 60 лева - в мрежата на  Eventim.bg (www.eventim.bg) и на касите в "Арена Армеец".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички