Nightwish избраха българите Sevi за подгряваща банда


Nightwish избраха българите Sevi за подгряваща банда

5336

Българската група Sevi ще подгрее родните меломани за Nightwish на концерта, който прочутата симфоник/метъл група ще изнесе в столичната зала "Арена Армеец" на 14 септември.

Това е и единствената дата от турнето на Балканите през 2016, с което финландските титани празнуват 20 години на сцената.

След обстойно преслушване на редица кандидати от България и региона, Nightwish решиха да поканят Светлана Близнакова и ко. се качат на сцената преди тях. През 2015 групата свири и преди Том Кийфър от Cinderella, а през май тази година издаде втория си албум "The Battle Never Ends", за чието мастериране е допринесъл инженерът на Lacuna Coil Марко Барусо.

Sevi имат извоювани челни места в класациите със синглите "Limited Edition", "Speed Up", "On My Own", като "Speed Up" дори е официален химн на мотористите от The H.O.G. Chapter на Harley Davidson в София. Бандата е позната на феновете на по-тежкия саунд и от участието си в "Каварна Рок Фест" със своите изпълнения преди Europe, Krokus, Gus G. и Pretty Maids.

"The Battle Never Ends" е изключително добре приет от критиката и феновете както в Европа, така и в Щатите, Португалия и Бразилия. На голям успех се радва и пилотният сингъл "Don’t Hesitate"

(https://www.youtube.com/watch?v=qrmYUHsPrWM).

Почти всички сектори в "Арена Армеец" са напълно разпродадени. Все още има ограничени брой билети на цени от 69 лева до 89 лева в OMV, The Mall, Билетен център НДК, касите на "Арена Армеец" и онлайн чрез Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички