СкандаУ отново в предизвикателна колаборация


СкандаУ отново в предизвикателна колаборация

4943

Обединени от задграничния живот в Берлин, баварец, българин, турчин и грък създадоха рок групата Mother Оf Exile.

Hansi - вокал и китара, Zezo - соло китара, Alp - барабани и E.J. Ntatsios - бас и беквокал са заедно от пролетта на 2015, а вече имат имат две европейски турнета, редица клубни концерти и участия във фестивали в Германия, Гърция, България, Турция, Румъния и Сърбия.

Третото им турне ще ги доведе отново в България през октомври. Различното тази година е тяхната колаборация с родната рап формация СкандаУ, с която специално са създали сингъла "Entering Мy Wound". Парчето е част от предишния репертоар на Mother Оf Exile, но с включването на СкандаУ оживява за българската публика. "Имахме нужда от тази песен и от това с голяма болка и сила да разкажем чрез нея как се чувстваме, когато заставаме срещу собствените си страхове. Затова включихме рап група СкандаУ (на снимката), която да пее за това, което не се вижда", обясняват от Mother Оf Exile.

Началото на тазгодишната европейска обиколка е на 30 септември в Германия, следват Унгария, Румъния и България с последен концерт на 15 октомври. У нас Mother Of Exile ще зарадват феновете с 90- минутното си шоу в София (Live & Loud, 5 октомври), Пловдив ("Библиотеката", 7 октомври), Бургас (Alivebar_burgas, 11 октомври), Варна (Club Vintage 33, 12 октомври, Varna Live Club, 13 октомври), Стара Загора (Drums, 14 октомври), Плевен, Русе и Благоевград. Тото (Йонислав Йотов) и Лъчо (Лъчезар Евтимов) от СкандаУ ще се включат за презентацията на новата "Entering My Wound" в София, Пловдив, Бургас и Варна.

Още за Mother Of Exile:

Групата залага на динамиката, силните китари, напрежението и ангажирането на публиката, вярвайки, че и на предстоящите концерти ще бъде запомнена с експлозивно шоу - енергията е жестока от самото начало и докарва публиката до изпотяване, краката няма да останат спокойни, ръцете няма да са там, където ги очакват, припомнят фенове. Членовете на мултинационалната формация се мотивират взаимно и допускат публиката в своя свят, защото само в това опиянение и единствено на път музикантите са у дома.

"Entering My Wound" - СкандаУ ft. Mother Of Exile
Музика, текст, аранжимент: Mother Of Exile
Български текст: СкандаУ
Продуценти: СкандаУ и Mother Of Exile
Режисьор на видеото: Юлиан Рачев
Оператор: Мартин Митков
Монтаж: Павел Колев
Продукция: Прайм Art
Актьорски състав: Иван Станчев, Ивайло Вълчев, Гери Цакова, Христо Стефанов, Мартин Христов

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/motherofexileband

Видеото - тук:

https://www.youtube.com/watch?v=Aov7nykrTEw 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички