Спортувай с БГ музика!


Спортувай с БГ музика!

4457

Миналата година музикалната телевизия за българска музика BG Music Channel започна общественополезна дейност, свързана с положителна публична инициатива под надслов "Спортувай с БГ музика!" в контекста на инициативата СофияЕвропейска столица на спорта 2018.

Каузата на медията е стимулиране на младите хора в България към по-голяма физическа активност, активен спорт и към увеличаване на слушаемостта на хубавата българска музика. Кампанията е насочена освен към младите, и към родителите, които трябва да мотивират своите деца да спортуват все по-активно и да слушат все повече българска музика. Целта е да се популяризира, развива и утвърждава българската популярна музика и да се възпитават младите да я предпочитат. Защото българите трябва да познават, харесват и да се гордеят със своята собствена музика, убедени са от екипа на BG Music Channel.

И тази година инициативата "Спортувай с БГ музика!" ще се проведе в първия учебен ден – 15 септември, като мероприятието от поредицата ще бъде звезден турнир по футбол в Paradise Dance Center, тематично за 2016 - годината, в която се проведе Европейското първенство по футбол.

В инициативата отново ще се включат едни от най-популярните и обичани български изпълнители. Те ще премерят сили на футболното игрище заедно с младежи, родители и всички други посетители на Paradise Dance Center, които желаят да се впуснат в спортната надпревара. Предвижда се отборите да бъдат изградени от родни звезди и предварително записали и класирали се посетители на търговския център. Всички желаещи да премерят сили на футболното игрище с любимите си звезди от българската поп, рок, хип-хоп и ар-ен-би сцена могат да се запишат за участие до 11 септември на място в зала We play, намираща се на ет.1 в Paradise Dance Center (за повече информация: https://www.facebook.com/weplaysofia; тел. 0887 082 080). Спортната надпревара ще се проведе от 15.00 ч. на 15 септември. От 19.00 ч. същия ден по традиция организаторите от BG Music Channel са подготвили и още една изненада за посетителите на Paradise Dance Center - веднага след официалното награждаване на победителите в турнира ще се състои и безплатен празничен концерт, имената в който предстои да бъдат огласени.

Освен лична среща със звездите, възможност за участие в турнира и празничния концерт, за посетителите са подготвени много изненади и незабравими емоции

Участие в първото издание на инициативата през 2015 и в звездния турнир взеха Орлин Павлов, Били Хлапето, Революция Z, група D2, Руди, Дули, Муден & Кукушев, Ice Cream,  Б.Т.Р., бийтбоксърът Skiller, Румънеца и Енчев, Дичо, бандата SouthWick, DJ Marten, EVA, Danny Levan, водещият Ники Кънчев и много други популярни личности и звезди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички