Електронни бийтове и фънки вибрации на Fah! rtm+beer 2016


Електронни бийтове и фънки вибрации на Fah! rtm+beer 2016

4880

Както MySound.bg вече огласи, София ще опита разнообразие от музикални и бирени вкусове с акцент върху летните джаз, фънк и соул вибрации в рамките на фестивала Fah! rtm+beer 2016.

Събитието ще се проведе в клуб "Маймунарника", Борисовата градина, на 11 и 12 септември.

В неделния следобед програмата ще открият Ramsey Hercules и DJ Skill от 45 Mafia – единственият колектив в България, който поддържа жив духа на фънк, соул, буги и диско музиката на партита с изцяло винилова селекция. Посетителите ще се насладят и на поредния шоукейс на култовото словенско Radio Nula – този път пратеник ще е сръбският селектор Funky Junkie, дългогодишен колекционер на уникални фънк бийтове и олдскуул звуци.

Чуждестранният акцент в първата вечер  ще е британeцът Hashfinger – фрийстайл скреч майстор, който вече десетилетие издава едни от най-танцувалните и музикантски хип-хоп инструментали на Острова. Зад пулта ще застане и австриецът Preddy Tendergass – диджей с голяма история зад гърба си, радиоводещ и автор на шоуто Rare Аnd Well Done по виенското радио Superfly.FM и собственик на лейбъла Personal Records, издавал и българското дуо 1000Names.

Още от първото си издание rtm+beer търси и показва най-любопитните явления на родната инди сцена (Pistamashina, Dayo, The Bedlam Club и други).

Тази година ще се запознаем с преобладаващо дамската инди банда Paraplanner - заразителен микс от експериментален джаз и рок. В събота вечер ще се представи и Momental - нов проект с участието на световния бийтбокс шампион Skiller, Кирил Дончев от BigBanda и вокалния екстремист Павел Терзийски. Триото обединява визията си за пресечната точка между съвременния джаз, хип-хопа и бас музиката.

Музиикалната селекция на fAH! rtm+beer е дело на Рори Милър и Ангел МишевFunkusion.
 
Входът за Fah! rtm+beer 2016 ще е свободен.

Още за Fah! rtm+beer 2016: https://www.facebook.com/events/1291578320883017

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички