Страстите в Мама готви по-добре 2 кипват от 12 септември


Страстите в Мама готви по-добре 2 кипват от 12 септември

4879

"Мама готви по-добре" стартира своя втори сезон с кулинарен сблъсък от ново поколение по bTV на 12 септември.

Още по-забавно, заредено с много повече настроение, единственото по рода си състезание за щафетна кулинария този път ще даде шанс на майките и техните пораснали деца да готвят отборно срещу известни личности. Няма да бъдат пощадени и бащите, които също ще бъдат предизвикани в кулинарните двубои. И най-важното - звезди или не, майки или бащи – в кухнята всички са равни и ще играят при равни условия, поясниха от екипа на предаването.

И това не са всички изненади, които то ще предложи на зрители и участници от 12 септември. За да бъде кулинарният двубой още по-драматичен всяка седмица, участниците ще отговарят на определен критерий. Предаването ще бъде открито с кулинарни двубои между блондинки и брюнетки, хора, ядящи месо и вегетарианци и т.н. В надпреварата между брюнети и блондини ще се впуснат Зорница и Виолета Линдареви, Кали и синът ѝ Жоро (на снимката), Ваня Червенкова и дъщеря ѝ Никол, и други. В следващите седмици уменията си в щафетната кулинария ще покажат още Ива Екимова и Дара, Петя Буюклиева и нейният син Тони, Коцето Калки и майка му Янка и много други.

Александър Сано е човекът, който отново ще става пряк свидетел на най-забавните семейни взаимоотношения и ще наблюдава отблизо уменията на участиците в кухнята.

Какъв вкусен резултат ще постигнат децата под инструкциите на своите майки или бащи пък, ще оценява всеки делник от 18.00 часа съдия Георги Матев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички