Документален филм за Слави и Ку-ку бенд в Уембли Арена по bTV


Документален филм за Слави и Ку-ку бенд в Уембли Арена по bTV

5320

bTV ще излъчи на 19 септември от 20.00 ч. документален филм от гостуването на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в лондонската "Уембли Арена".

Събитието от 21 май тази година бе в една от най-престижните зали в света, изпълнена до краен предел от над 10 000 души, аплодирали българските музиканти. Филмът предава неповторимата атмосфера както по време на самото шоу, така и емоциите на музикантите и публиката извън сцената. Разкрива се и част от кухнята на това как се подготвя, организира и прави концерт в помещение от ранга на "Уембли Арена".

"Залата пробно, другия път ще напълним стадиона", категоричен е един от сънародниците ни. "Ако е вярно, че домът е там, където е сърцето, значи сега аз съм си у дома", споделя Слави пред многохилядната аудитори. И това предава само малка част от енергията, споделена от двете страни на сцената. "В Англия има спойка между българите, има общност, която се подкрепя и си помага, която съществува в своята си гордост от това, че са българи, и която е изключително добре приета от общността в Лондон", разказва Трифонов във филма.

"Мисля - продължава шоуменът - че средата е от огромно значение, а в тази среда българите са осъзнали собствените си положителни качества и стойност, цената на това, което правят, и начина, по който нещата се получават".

Документалният филм за концерта ще накара зрителите и да се усмихнат – с коментарите на Иван Кулеков като глас зад кадър. От неговия репортаж из улиците на британската столица и в залата става ясно дали Ванката ще си уреди пускане на камбаната на Биг бен, има ли в Лондон баничарница Цветан Недялков и какви банички предпочитат лондончани, знаят ли шофьорите на таксита в Лондон къде се намира България, какво си спомня от България един бивш студент от Етиопия и защо Слави смени фотьойла със стол...

"Шоуто на Слави" ще има специално издание с излъчване от Цариброд от 20.00 ч. на празничния 22 септември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички